Σίξερς: Ετοιμάζονται από τώρα για μετακόμιση σε νέο γήπεδο το 2031

Σίξερς: Ετοιμάζονται από τώρα για μετακόμιση σε νέο γήπεδο το 2031

Σίξερς: Ετοιμάζονται από τώρα για μετακόμιση σε νέο γήπεδο το 2031

bet365

Οι Σίξερς θα αλλάξουν έδρα. Όχι άμεσα, αλλά σε 9 χρόνια από τώρα. Και ήδη ετοιμάζουν τα πλάνα για τη νέα έδρα τους, η οποία θα κοστίσει 1.3 δισεκατομμύρια δολάρια!

Οι ημέρες της παρουσίας των Φιλαντέλφια 76ερς στο Wells Fargo Center μοιάζουν μετρημένες. Αρκετές μεν, αλλά μετρημένες. Η συμφωνία για τη χρήση του γηπέδου έχει ισχύ μέχρι το 2031, αλλά οι Σίξερς ήδη έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για το επόμενο γήπεδο.

Το project θα κοστίσει 1.3 δισεκατομμύρια δολάρια κια θα μεταφέρει την ομάδα από το νότιο κομμάτι της πόλης στο κεντρικό. Μάλιστα, το γήπεδο θα έχει ονομασία 76 Place.

Σκοπός των Σίξερς είναι να αλλάξουν την έδρα τους, λόγω παλαιότητας.Το 2031 το Wells Fargo Center θα είναι 35 ετών, κάτι που θα το καθιστά το παλαιότερο γήπεδο στη λίγκα!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπεύθυνων για τη μετακίνηση η παρούσα έδρα δεν μπορεί να συνδυαστεί με το όραμα της δημιουργίας μιας ομάδας που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα τις επόμενες δεκαετίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: Twitter

NBA Τελευταία Νέα