Βεζένκοβ: Οι Κινγκς «ελευθέρωσαν» άλλη μία θέση στο ρόστερ, έδωσαν δύο φόργουορντ

Βεζένκοβ: Οι Κινγκς «ελευθέρωσαν» άλλη μία θέση στο ρόστερ, έδωσαν δύο φόργουορντ

Βεζένκοβ: Οι Κινγκς «ελευθέρωσαν» άλλη μία θέση στο ρόστερ, έδωσαν δύο φόργουορντ

bet365

Οι Σακραμέντο Κινγκς προχώρησαν σ' ένα trade καθώς απέκτησαν τον Χουέρτερ από τους Ατλάντα Χοκς και έδωσαν τους Μο Χάρκλες και Τζάστιν Χόλιντεϊ «αδειάζοντας» ακόμα μία θέση στο ρόστερ. Πώς επηρεάζει το γεγονός αυτό την περίπτωση του Βεζένκοβ.

Πλέον στον Ολυμπιακό ρίχνουν κλεφτές ματιές και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα στο Σακραμέντο, όπου παρακολουθούν τις κινήσεις των Κινγκς!

Το γιατί είναι εύλογο καθώς η ομάδα του Σακραμέντο απέκτησε τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοβ, με τον ίδιο να γνωρίζει το γεγονός ότι τον παρακολουθούσαν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και τον GM της ομάδας να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Βέβαια αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα. Συγκεκριμένα οι Κινγκς έδωσαν δύο «τριάρια» στους Ατλάντα Χοκς και πιο συγκεκριμένα τους Τζάστιν Χόλιντεϊ και Μο Χάρκλες προκειμένου να αποκτήσουν έναν γκαρντ και δη τον Κέβιν Χουέρτερ ο οποίος μέτρησε 12.1 πόντους κατά μέσο όρο. Από τη στιγμή που έδωσαν δύο παίκτες και πήραν έναν, αυτομάτως «άδειασαν» μία ακόμα θέση στο ρόστερ.

Όπερ σημαίνει ότι πλέον έχουν 12 παίκτες και χρειάζονται άλλους τρεις ώστε να το συμπληρώσουν. Θα είναι ένας από αυτούς ο Βεζένκοβ; Το σίγουρο είναι ότι οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν μόνο έναν σμολ φόργουορντ (σ.σ. Χάρισον Μπαρνς) και τρεις πάουερ φόργουορντ (Σαμπόνις, Μάρει, Μέτου) αλλά κανείς δεν.... διαθέτει το σουτ παίκτη του παίκτη του Ολυμπιακού.

Βέβαια για να μετακομίσει ο Βεζένκοβ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θα πρέπει να ικανοποιηθεί από την πρόταση που θα του γίνει, τόσο όσον αφορά το οικονομικό όσο και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

 

NBA Τελευταία Νέα