«Οι Μπακς ενδιαφέρονται για trade του Ντέρικ Ρόουζ»

«Οι Μπακς ενδιαφέρονται για trade του Ντέρικ Ρόουζ»

«Οι Μπακς ενδιαφέρονται για trade του Ντέρικ Ρόουζ»

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Ντέρικ Ρόουζ βρίσκεται στην λίστα των Μιλγουόκι Μπακς για μία ενδεχόμενη ανταλλαγή, καθώς διατηρεί συμβόλαιο με τους Νικς.

Τα πλάνα και τα... πινακάκια των Μιλγουόκι Μπακς παίρνουν φωτιά και μετά τη νύχτα του draft, όπου απέκτησαν το νέο μέλος, ΜαρΖόν Μποτσάμπ, στο Νο24 στρέφονται στις μεταγραφικές κινήσεις.

Και όσο το ενδιαφέρον για την free agency στις 30 Ιουνίου παραμένει, οι επιλογές των ανταλλαγών είναι «ανοιχτές». Ένα τέτοιο σενάριο φέρνει τα «ελάφια» να ενδιαφέρονται για ένα ενδεχόμενο trade του Ντέρικ Ρόουζ από τους Νιου Γιορκ Νικς, στους οποίους ανήκει. Την είδηση γνωστοποίησαν αμερικανικά Μέσα και συγκεκριμένα το «The Ringer» βάζοντας τον άλλοτε σταρ των Μπουλς και 3 φορές All-Star στη λίστα του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί πως ο Ρόουζ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Νικς το περασμένο καλοκαίρι για τρία έτη έναντι 43 εκατομμυρίων δολαρίων. Μέσα στη σεζόν, ωστόσο, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου δύο φορές (την δεύτερη για μόλυνση) και δεν κατάφερε να επιστρέψει στα παρκέ από τον Δεκέμβρη και μετά. Μένει να δούμε αν θα βρεθεί στην παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

 

NBA Τελευταία Νέα