Antetokounbros: «Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας, εκεί μεγαλώσαμε, εκεί γεννηθήκαμε» (vid)

Antetokounbros: «Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας, εκεί μεγαλώσαμε, εκεί γεννηθήκαμε» (vid)

Νίκος Καρφής
Antetokounbros: «Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας, εκεί μεγαλώσαμε, εκεί γεννηθήκαμε» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένεια του μίλησε για την ταινία «Rise», τις θυσίες των γονιών τους και τα μηνύματα που περνά η παραγωγή της Disney που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες.

Μία υπέρλαμπρη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο Χόλιγουντ για χάρη της ταινίας «Rise» με θέμα την ζωή της οικογένειας του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στο event ο σταρ των Μπακς είχε στο πλευρό του όλη την οικογένεια. Μάλιστα ο Greek Freak ξεστόμισε μια φοβερή ατάκα και για το επικό κάρφωμα που είχε κάνει στο ματς με τους Νικς, όπου πέρασε πάνω από τον Χάρνταγουεϊ.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο μίλησε στο Mega στην εκπομπή «Ελένη» και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και στάθηκε στην ταινία, με τον Γιάννη να τονίζει πως έχει να κάνει για τις θυσίες των γονιών του και τον Θανάση να προσθέτει πως παιδιά που παιρνούν το ίδιο όπως ηοικογένεια του όταν ήταν μικροί, θα το νιώσουν στο... πετσί τους.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν

Γιάννης: «Την ταινία την έφερε στο... τραπέζι η Disney το 2018. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να έρθω στο LA να κάνουμε μια συνάντηση για να δούμε αν μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για να κάνουμε μια ταινιά και τους είπα "εννοείται". Μου είπαν ότι θα είναι ταινία σχετικά με τη ζωή μας και τις θυσίες που έκαναν οι γονείς για να γίνουμε εγώ και τα αδέρφια μου οι άνθρωποι που είμαστε σήμερα. Είναι μια ταινία για τις θυσίες των γονιών μας, το πως μας μεγαλώσαν, πως βρεθήκανε στην Ελλάδα, τι περάσανε για να μεγαλώσουμε εμείς, να πάρουμε την ελληνική παιδειά και να γίνουμε draft, να παίξουμε στο ΝΒΑ. Η ιδέα μας άρεσε και αποφασίσαμε να το κάνουμε».

Θανάσης: «Η ταινία είναι το 5% των όσων βιώσαμε. Παιδιά που παιρνούν το ίδιο θα το νιώσουν στο... πετσί τους το συναίσθημα. Υπάρχουν χαρακτήρες, όπου το ένα άτομο είναι 5-6 άτομα που θα κάνουν αυτό το πράγμα».

Κώστας: «Δεν θα έλεγα ποτέ ότι έχω δεχθεί ρατσισμό από κάποιον στην ηλικία μου. Δεν ενιωσα ποτέ ρατσισμό στο σχολείο ή από τους φίλους μου».

Άλεξ: «Ο ρατσισμός που δέχεσαι έξω είναι από έναν άνθρωπο που δεν μεγάλωσε με σωστές αξίες και δεν ξέρει πως όλοι είμαστε ισάξιοι. Ο άνθρωπος αυτός δεν βλέπει τη διαφορετικότητα».

Στη συνέχεια ο Θανάσης είπε: «Ο λόγος που νιώθουμε Έλληνες είναι για άλλα τόσα και πολύ παραπάνω, ο κόσμος και τόσα παιδιά μας αγαπήσανε. Για αυτό αγαπάμε την Ελλάδα και την Εθνική μας. Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας, εκεί μεγαλώσαμε, εκεί γεννηθήκαμε.

Ο Γιάννης είπε στη συνέχεια: «Εγώ μετά το μπάσκετ θα εξαφανιστώ, δεν θα έπαιζα ποτέ σε ταινία», με τον Θανάση να απαντά «ποτέ μην λες ποτέ».

Στο τέλος ο ηγέτης των Μπακς στάθηκε στα στοιχεία που θα πάρει ο κόσμος από την ταινία: «Να μην τα παρατάς ποτέ, να συνεχίζεις με σκληρή δουλειά. Ότι και να θες να γίνεις, συνέχισε να το κάνεις. Ακούς ότι λένε, αλλά πρέπει να συνεχίζεις. Μαθαίνεις την αδυναμία σου και γίνεσαι καλύτερος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα