Χοκς: Καμία απόφαση ακόμη για το μέλλον του Γκαλινάρι

Χοκς: Καμία απόφαση ακόμη για το μέλλον του Γκαλινάρι

Χοκς: Καμία απόφαση ακόμη για το μέλλον του Γκαλινάρι

bet365

O GM των Ατλάντα Χοκς σχολίασε πως «σύντομα θα είμαστε σε θέση να λάβουμε μια απόφαση», αναφερόμενος στο ζήτημα της παραμονής ή μη του Ντανίλο Γκαλινάρι.

Λίγες ώρες πριν το εφετινό Draft του NBA, το μέλλον του Ντανίλο Γκαλινάρι στους Ατλάντα Χοκς παραμένει αβέβαιο. Ο general manager του συλλόγου, Λάντρι Φιλντς, σχολίασε ότι «ο "Γκάλο" ήταν σημαντική προσθήκη για εμάς αυτά τα δύο χρόνια. Είμαστε σε συζητήσεις. Εξετάζουμε πολλά ενδεχόμενα. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να λάβουμε μια απόφαση κατόπιν αρκετής σκέψης».

Έχει αξία να αναφέρουμε πως οι Χοκς μπορούν να κρατήσουν έναντι 21 εκατ. δολαρίων για τρίτη σεζόν των Γκαλινάρι. Διαφορετικά με αποζημίωση 5 εκατ. τον αφήνουν ελεύθερο.

Ο Ιταλός πάουερ φόργουορντ είναι στα 34 του κι έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στο NBA, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο επιστροφής στην Euroleague και πιο συγκεκριμένα την αγαπημένη του, Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Γκαλινάρι μέτρησε φέτος 11.7 πόντους με 38% στο τρίποντο, 4.7 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ στην κορυφαία Λίγκα του πλανήτη.

 

NBA Τελευταία Νέα