«Λέικερς, Σέλτικς και Σανς ανάμεσα στις ομάδες με έντονο ενδιαφέρον για τον Μπατούμ»

«Λέικερς, Σέλτικς και Σανς ανάμεσα στις ομάδες με έντονο ενδιαφέρον για τον Μπατούμ»

bet365

Λέικερς, Σανς και Σέλτικς φιγουράρουν μεταξύ των ομάδων που αναμένεται να δείξουν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νικολά Μπατούμ στην free agency, σύμφωνα με αμερικανικό δημοσίευμα.

Η offseason έχει ήδη ξεκινήσει, η free agency θέτει την αφετηρία της στις 30 Ιουνίου και οι ομάδες του ΝΒΑ ετοιμάζουν... πυρετωδώς τις προτάσεις του για το «χτίσιμο» της νέας σεζόν.

Ο Νικολά Μπατούμ είναι από τα ονόματα που επέλεξαν την ελεύθερη αγορά, αφού αρνήθηκε την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Κλίπερς έναντι 3.3 εκατομμυρίων δολαρίων. Στόχος του είναι μία καλύτερη πρόταση, ωστόσο αν αυτή δεν έρθει έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στο Λος Άντζελες.

Οι ομάδες που έχουν ήδη... πέσει στο τραπέζι, βάσει των όσων αναφέρει ο δημοσιογράφος του Yahoo Sports, Κρις Χέινς, είναι πέραν των Γιούτα Τζαζ και Σικάγο Μπουλς, οι Φοίνιξ Σανς, οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι φετινοί φιναλίστ του ΝΒΑ, Μπόστον Σέλτικς.

Μάλιστα, όπως τονίζει ο ίδιος, οι τρεις... μεγάλοι αναμένεται να δείξουν έντονα το ενδιαφέρον τους και να διεκδικήσουν τον Μπατούμ, ο οποίος ξεκίνησε 54 από τα 59 παιχνίδια των Κλίπερς τη φετινή σεζόν. Η στατιστική του «έκλεισε» με τον Γάλλο φόργουορντ να μετρά 8.3 πόντους και 4.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ φαίνεται πως στα 33 του θα έχει τη δυνατότητα να βρει έναν νέο σταθμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα