Ίρβινγκ: Σε αδιέξοδο οι συζητήσεις με τους Νετς

Ίρβινγκ: Σε αδιέξοδο οι συζητήσεις με τους Νετς

Ίρβινγκ: Σε αδιέξοδο οι συζητήσεις με τους Νετς

bet365

Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Καϊρί Ίρβινγκ και τους Μπρούκλιν Νετς βρίσκονται σε αδιέξοδο, σύμφωνα με το Athletic. Μπορεί να βγει στην αγορά των ελεύθερων ο πρωταθλητής με τους Καβαλίερς.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ έχει δικαίωμα μέχρι τις 29 Ιουνίου για να αποδεχτεί (ή να απορρίψει) την ενεργοποίηση του τελευταίου χρόνου της συμφωνία τους με τους Μπρούκλιν Νετς.

Σύμφωνα με το Athletic, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν φτάσει σε αδιέξοδο, αφού προφανώς μία από τις δύο πλευρές ζητάει περαιτέρω δέσμευση και η άλλη δεν το αποδέχεται.

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, ο Ίρβινγκ ίσως δοκιμάσει την τύχη του στην αγορά των ελεύθερων, αναζητώντας ένα μεγαλύτερο σε διάρκεια συμβόλαιο ή μία νέα μπασκετική περιπέτεια. Υπάρχει και το σενάριο του sign and trade, δηλαδή ο Ίρβινγκ να συμφωνήσει σε ένα νέο συμβόλαιο με τους Νετς, αρκεί να γίνει άμεσα ανταλλαγή.

Πάντως, αν ξεπεραστούν οι διαφωνίες, ο Ίρβινγκ μπορεί να ενεργοποιήσει τη συμφωνία που θα του αποφέρει 39.6 εκατομμύρια δολάρια!

Ήδη οι Νιου Γιορκ Νικς, οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Κλίπερς κοιτούν διακριτικά την περίπτωση του Ίρβινγκ και περιμένουν τις εξελίξεις.

Ο Ίρβινγκ αποκτήθηκε από τους Νετς το 2019 και μαζί με τον Κέβιν Ντουράντ δημιούργησαν το δίδυμο που θα έφερνε το πρωτάθλημα στο Μπρούκλιν. Τρία χρόνια μετά έχουν αποτύχει παταγωδώς, με τον KD να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τη σεζόν 2025-2026.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα