NBA Finals, Γουόριορς: Νίκησαν στο Game 5 για το 3-2 παρά το 29% που τους έδιναν οι πιθανότητες για το πρωτάθλημα

NBA Finals, Γουόριορς: Νίκησαν στο Game 5 για το 3-2 παρά το 29% που τους έδιναν οι πιθανότητες για το πρωτάθλημα

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν στον πέμπτο τελικό κάνοντας το 3-2 και το βήμα προς το δαχτυλίδι, ενώ πριν από αυτόν οι πιθανότητες που παρουσίαζε στην πλευρά τους το ESPN για να πάρουν το πρωτάθλημα ήταν στο 29% έναντι 71% των Σέλτικς.

Οι Γουόριορς υπερασπίστηκαν την έδρα τους, λύγισαν τους Σέλτικς με 104-94 κι έκαναν το 3-2 στη σειρά των NBA Finals, απέχοντας πλέον μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η επικράτηση αυτή, ήρθε κόντρα ακόμη και στα προγνωστικά που παρουσίασε πριν το παιχνίδι το ESPN με βάση τα δεδομένα του Basketball Power Index. Ανάμεσα στους παράγοντες που λαμβάνονται υπόψιν είναι η δυναμική του προγράμματος, ο ρυθμός που βρίσκεται η κάθε ομάδα, οι ημέρες ξεκούρασης, η έδρα και οι προσδοκίες της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, λοιπόν, πριν το τζάμπολ του πέμπτου τελικού ανάμεσα σε Κέλτες και «Πολεμιστές» οι πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου ήταν με το μέρος των Σέλτικς κατά 71%, ενώ στην πλευρά των Γουόριορς απέμενε το 29%. Πιθανότατα αυτό να αλλάξει!

 

NBA Τελευταία Νέα