Σέλτικς - Γουόριορς 97-107: Η μεγάλη εμφάνιση του Στεφ στο Game 4 για το 2-2 (vid)

Σέλτικς - Γουόριορς 97-107: Η μεγάλη εμφάνιση του Στεφ στο Game 4 για το 2-2 (vid)

bet365

O Στεφ Κάρι πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο Game 4 με τους Σέλτικς και έχοντας double-double (43π.,10ριμπ.) οδήγησε τους Γουόριορς στη νίκη για το 2-2 στους NBA Finals.

Οι Γουόριορς βρέθηκαν να κυνηγούν το 2-1 των Σέλτικς στην σειρά των τελικών του NBA και ο Κάρι το πήρε... προσωπικά. Ο σούπερ σταρ των Καλιφορνέζων σκόρπισε τον τρόμο στο παρκέ του TD Garden και οδήγησε την ομάδα του σε μία νίκη... χρυσάφι. Όχι μόνο γιατί ισοφάρισε σε 2-2, αλλά και γιατί πήραν πλεονέκτημα και ψυχολογία... στις βαλίτσες της επιστροφής.

Στο Game 4 ο Κάρι μιλούσε όταν ήθελε! Και... ήθελε επί 41 λεπτά που πάτησε στον αγωνιστικό χώρο. Ολοκλήρωσε τον αγώνα με 43 πόντους (7/12 δίποντα, 7/14 τρίποντα, 8/9 βολές), ενώ είχε μαζέψει και 10 ριμπάουντ για το double-double. Η στατιστική του συμπληρώθηκε με 4 ασίστ, ενώ τα 5 λάθη μπορούν να περάσουν για λίγο στην άκρη.

Είναι άλλωστε και ο πρώτος στην ιστορία του ΝΒΑ που ευστοχεί σε πέντε ή περισσότερα σε τέσσερα ματς τελικών. Συνεχόμενα! Αλλά και αυτός που έβαλε και την τελική σφραγίδα του ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα