Σέλτικς - Γουόριορς 97-107: Η μεγάλη εμφάνιση του Στεφ στο Game 4 για το 2-2 (vid)

Σέλτικς - Γουόριορς 97-107: Η μεγάλη εμφάνιση του Στεφ στο Game 4 για το 2-2 (vid)

bet365

O Στεφ Κάρι πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο Game 4 με τους Σέλτικς και έχοντας double-double (43π.,10ριμπ.) οδήγησε τους Γουόριορς στη νίκη για το 2-2 στους NBA Finals.

Οι Γουόριορς βρέθηκαν να κυνηγούν το 2-1 των Σέλτικς στην σειρά των τελικών του NBA και ο Κάρι το πήρε... προσωπικά. Ο σούπερ σταρ των Καλιφορνέζων σκόρπισε τον τρόμο στο παρκέ του TD Garden και οδήγησε την ομάδα του σε μία νίκη... χρυσάφι. Όχι μόνο γιατί ισοφάρισε σε 2-2, αλλά και γιατί πήραν πλεονέκτημα και ψυχολογία... στις βαλίτσες της επιστροφής.

Στο Game 4 ο Κάρι μιλούσε όταν ήθελε! Και... ήθελε επί 41 λεπτά που πάτησε στον αγωνιστικό χώρο. Ολοκλήρωσε τον αγώνα με 43 πόντους (7/12 δίποντα, 7/14 τρίποντα, 8/9 βολές), ενώ είχε μαζέψει και 10 ριμπάουντ για το double-double. Η στατιστική του συμπληρώθηκε με 4 ασίστ, ενώ τα 5 λάθη μπορούν να περάσουν για λίγο στην άκρη.

Είναι άλλωστε και ο πρώτος στην ιστορία του ΝΒΑ που ευστοχεί σε πέντε ή περισσότερα σε τέσσερα ματς τελικών. Συνεχόμενα! Αλλά και αυτός που έβαλε και την τελική σφραγίδα του ματς.

 

NBA Τελευταία Νέα