Μπομπ Μάγερς GM των Γουόριορς: «Εχουμε δικαίωμα να ξοδεύουμε, εξελίσσουμε τις δικούς μας παίκτες»

Μπομπ Μάγερς GM των Γουόριορς: «Εχουμε δικαίωμα να ξοδεύουμε, εξελίσσουμε τις δικούς μας παίκτες»

Μπομπ Μάγερς GM των Γουόριορς: «Εχουμε δικαίωμα να ξοδεύουμε, εξελίσσουμε τις δικούς μας παίκτες»

bet365

Η... γκρίνια των άλλων ομάδων αφορά τις οικονομικές συνήθειες των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Και το γεγονός ότι έχουν για άλλη μία σεζόν το υψηλότερο μπάτζετ στο ΝΒΑ. Ο GM της ομάδας, Μπομπ Μάγερς έχει διαφορετική άποψη.

Η κουβέντα είναι μεγάλη. Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς φροντίζουν να σπαταλούν τα απαραίτητα χρήματα, προκειμένου να έχουν μια ανταγωνιστική ομάδα.

Δεν είναι μόνο ότι διαθέτουν το υψηλότερο μπάτζετ σε ολόκληρο το ΝΒΑ. Αλλά πληρώνουν και τον μεγαλύτερο φόρο πολυτελείας στη Λίγκα.

Ο general manager της ομάδας φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή στις ΗΠΑ (στους 95.7 The Game) και μίλησε για την... γκρίνια των άλλων ομάδων αναφορικά με τα οικονομικά των Γουόριορς.

«Νομίζω ότι μέχρι ένα σημείο πρέπει να ξοδεύεις στους δικούς σου παίκτες. Επιλέξαμε μέσω του draft όλους αυτούς τους παίκτες και τους εξελίξαμε. Δεν είναι ότι τους πήραμε ως ελεύθερους και δημιουργήσαμε μία ομάδα με αυτόν τον τρόπο», είπε ο Μάγερς αναφερόμενος σε σταρ που ήρθαν στον Σαν Φρανσίσκο μέσα από σωστές επιλογές.

«Κανείς δεν ήθελε τον Γουίγκινς»

«Ο Λάρι Ράιλι διάλεξε τον Κάρι, εγώ ήμουν εδώ όταν πήραμε τον Κλέι, διαλέξαμε τον Ντρέιμοντ, τον Πουλ, ανταλλάξαμε για τον Γουίγκινς», τόνισε ο Μάγερς και συνέχισε: «Κανείς δεν ήθελε τον Γουίγκινς, κανείς δεν έλεγε τίποτα γι' αυτόν».

Ο Μάγερς έδωσε τη δική του απάντηση στην κριτική, η οποία αφορά τα ήδη μεγάλα συμβόλαια των Κάρι, Γκριν, Τόμπσον και αυτά που έρχονται και αφορούν τους Πουλ, Γουίγκινς, Λούνεϊ και Γκάρι Πέιτον ΙΙ.

«Η απάντησή μου είναι αυτή: Αν επιλέξεις μέσω του Draft τους παίκτες σου, θα πρέπει να είσαι ικανός να τους πληρώσεις και στο μέλλον να μη χρειάζεται να δίνεις το φόρο», είπε ο GM των Γουόριορς.

 

NBA Τελευταία Νέα