Σακίλ Ο' Νιλ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ: Ο Σακ προσπάθησε... μάταια να ρίξει τον «Sir» (vid)

Σακίλ Ο' Νιλ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ: Ο Σακ προσπάθησε... μάταια να ρίξει τον «Sir» (vid)

bet365

Σακίλ Ο' Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ δίνουν πραγματικό show στην εκπομπή του ΤΝΤ και φρόντισαν να το (απο)δείξουν και στα.... παρασκήνια!

Είναι αυτό που λένε: «Υπάρχει καλό κλίμα και αυτό βγαίνει προς τα έξω!»

Οι Σακίλ Ο' Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ μπορεί να είχαν... παίξει μπουνιές την εποχή που ήταν αντίπαλοι στα παρκέ του ΝΒΑ ωστόσο τους συνδέει μια τρομερή φιλία και ένα φοβερό χιούμορ! Αμφότεροι το αποδεικνύουν τόσο στο πλατό της εκπομπής του ΤΝΤ όσο και έξω από αυτό. Παράδειγμα; Το βίντεο που ακολουθεί!

Ο Σακίλ θέλει συνέχεια να κάνει πλάκες στον Μπάρκλεϊ και αυτή τη φορά προσπάθησε να τον ρίξει κάτω με μια λαβή... κατς. Μάταια όμως! Ο «Chuck» δεν... κατάλαβε τίποτα και ο θηριώδης «Σακ» αδίκως κουράστηκε να τον αναποδογυρίσει: «Μα τι κάνεις;» αναρωτιόταν χαμογελαστός ο Μπάρκλεϊ και μόλις ο Ο' Νιλ είδε ότι δεν μπορούσε να τον ρίξει, στο τέλος του... απένειμε τα εύσημα!

Φοβεροί τύποι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα