Γκαρνέτ: «Είναι σοβαροί οι Λέικερς;»

Γκαρνέτ: «Είναι σοβαροί οι Λέικερς;»

Γκαρνέτ: «Είναι σοβαροί οι Λέικερς;»

bet365

Ο Κέβιν Γκαρνέτ σχολίασε με καυστικό τρόπο στο Instagram τις ενέργειες των Λος Άντζελες Λέικερς σχετικά με την εύρεση του επόμενου προπονητή τους.

«Είναι σοβαροί στους Λέικερς;» αναρωτήθηκε διαδικτυακά ο Κέβιν Γκαρνέτ και συνέχισε: «Δεν είναι σοβαροί αν προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση με τη συγκεκριμένη λίστα προπονητών». Αυτά ήταν τα λόγια του "Big Ticket", σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον παλαίμαχο ψηλό να δυσκολεύεται να κατανοήσει τις κινήσεις των Λέικερς σχετικά με την επιλογή του νέου προπονητή τους.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα, οι Λέικερς έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Ντάρβιν Χαμ (βοηθός στους Μπακς), Τέρι Στοτς (πρώην κόουτς των Μπλέιζερς) και Κένι Άτκινσον (βοηθός στους Κλίπερς) για την κάλυψη της θέσης του Φρανκ Βόγκελ.

Μάλιστα ο Γκαρνέτ συνόδευσε τα λεγόμενα του με emojis που... κλαίνε από τα γελιά, δείχνοντας πως τα ονόματα που κυκλοφορούν δεν τον «πείθουν» πως πράγματι μπορεί να κάνουν καλύτερους τους Λέικερς τη νέα σεζόν.

3

 

NBA Τελευταία Νέα