Χιτ: «Κλείδωσαν» τον Τέιτουμ και παρέδωσαν ξανά σεμινάριο άμυνας (vid)

Χιτ: «Κλείδωσαν» τον Τέιτουμ και παρέδωσαν ξανά σεμινάριο άμυνας (vid)

Χιτ: «Κλείδωσαν» τον Τέιτουμ και παρέδωσαν ξανά σεμινάριο άμυνας (vid)

bet365

Οι Χιτ... κλείδωσαν τον Τζέισον Τέιτουμ στο Game 3, παίζοντας απίθανη άμυνα στον σταρ των Σέλτικς.

Μετά από ένα ματς που έδωσαν ρεσιτάλ στην άμυνα και με τα κλεψιματα τους, οι Χιτ επικράτησαν των Σέλτικς μέσα στη Βοστώνη και προηγούνται με 2-1 στη σειρά των τελικών Ανατολής. O Τζέισον Τέιτουμ δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, αφού είχε 10 πόντους με 3/14 σουτ. Και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η απίθανη για άλλο ένα ματς αμυντική λειτουργεία της ομάδας του Σποέλστρα.

Το Μαϊάμι έπνιξε τον σταρ των Κελτών, αφού η άμυνα τους τσάκιζε κόκκαλα. Πάντα έδιναν βοήθειες στο μαρκάρισμα του, έπεφταν 2-3 πάνω του, έκαναν εξαιρετικές και γρήγορες αλλαγές, ενώ τον έπαιξαν φοβερά και στο ένας εναντίον ενός όταν χρειάστηκε. Άλλωστε έχουν εξαιρετικούς αμυντικούς όπως ο Μπάτλερ, ο Αντεμπάγιο και ο Τάκερ. Παράδειγμα για όποια ομάδα θέλει να παίξει σπουδαία άμυνα. Στο Game 3 μάλιστα έκαναν και ρεκόρ κλεψιμάτων στην ιστορία τους στα playoffs.

Χιτ είχαν κλειδώσει άλλον έναν σταρ σε προηγούμενο γύρο των playoffs, τον Τρέι Γιανγκ των Χοκς. Του έστειλαν το μήνυμα από το Game που τον υποχρέωσαν σε 1/12 σουτ, ενώ συνέχισαν να δαγκώνουν και στα επόμενα ματς.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα