Λοβ για ΛεΜπρόν: «Δεν ανοίγει δεδομένα στο κινητό, περιμένει να βρει Wi-Fi»!

Λοβ για ΛεΜπρόν: «Δεν ανοίγει δεδομένα στο κινητό, περιμένει να βρει Wi-Fi»!

Λοβ για ΛεΜπρόν: «Δεν ανοίγει δεδομένα στο κινητό, περιμένει να βρει Wi-Fi»!

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο το 2022 με 121.2 εκατομμύρια δολάρια όμως σύμφωνα με τον Κέβιν Λοβ, περιμένει να βρει Wi-Fi για να συνδεθεί στο Internet!

Είναι ο «Βασιλιάς» ΛεΜπρόν. Ο άνθρωπος που οδήγησε τους Λέικερς στο 17ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους ισοφαρίζοντας την επίδοση των Σέλτικς. Ο Τζέιμς που έχει κατακτήσει, μεταξύ άλλων τέσσερα πρωταθλήματα και ισάριθμα MVPs σε κανονική περίοδο και NBA Finals, που έχει συμμετάσχει σε 18 All-Star Game και πλέον κυνηγάει τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ στην κορυφή της λίστας των σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Είναι επίσης εκείνος που, σύμφωνα με τον Κέβιν Λοβ δεν ανοίγει δεδομένα στο κινητό αλλά περιμένει να βρει Wi-Fi! Ο φόργουορντ των Καβαλίερς παραχώρησε συνέντευξη στο Bleacher Report όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνύπαρξή του με τον Τζέιμς στους Καβς την περίοδο 2014-18, κατακτώντας μαζί με τον Καϊρί Ίρβινγκ το δαχτυλίδι του 2016.

Σύμφωνα με το Forbes, ο Τζέιμς εισέπραξε φέτος 121.2 εκατομμύρια δολάρια από συμβόλαιο και χορηγούς ωστόσο ο Λοβ έκανε τη μεγάλη... αποκάλυψη! «Το είδα πολλές φορές στο Τορόντο. Στον δρόμο από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο μας δεν άνοιγε τα δεδομένα στο κινητό του. Περίμενε πάντα να συνδεθεί στο Wi-Fi. Πάντα! Δεν είναι κάτι που με νευριάζει αλλά με κάνει να λέω: Αλήθεια τώρα, ΛεΜπρον; Σοβαρά»;

 

NBA Τελευταία Νέα