Σέλτικς: Αμφίβολος ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς για το Game 7 με τους Μπακς

Σέλτικς: Αμφίβολος ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς για το Game 7 με τους Μπακς

bet365

Οι Σέλτικς και οι Μπακς διεκδικούν απόψε (15/5, 22:30, LIVE από το Gazzetta) την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής ενώ ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς είναι αμφίβολος για το Game 7 της σειράς με τα «Ελάφια».

Οι Μπόστον Σέλτικς έστειλαν την ημιτελική σειρά με τους Μπακς σε Game 7 έπειτα από τη ματσάρα του Τζέισον Τέιτουμ στο Μιλγουόκι ωστόσο η συμμετοχή του Ρόμπερτ Ουίλιαμς είναι αμφίβολη.

Ο σέντερ της Βοστόνης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο με αποτέλεσμα να χάσει τα τελευταία τρία παιχνίδια με τους πρωταθλητές, έχοντας πλέον πιθανότητες 50-50 να παίξει στο do-or-die ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής, εκεί όπου περιμένουν ήδη οι Μαϊάμι Χιτ.

Φέτος ο Ουίλιαμς μετράει 10 πόντους, 9.6 ριμπάουντ και 2 ασίστ μ.ό. σε 61 συμμετοχές με τους «Κέλτες». Κατά τη διάρκεια της σεζόν υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο ίδιο γόνατο με αποτέλεσμα να λείψει για έναν μήνα από τις υποχρεώσεις των Σέλτικς ενώ έχει απουσιάσει στα πέντε από τα 10 ματς της Βοστόνης στα playoffs.

 

NBA Τελευταία Νέα