Ντόντσιτς: «Μου αρέσει να μου κάνουν trash talking, μου δίνει ενέργεια» (vid)

Ντόντσιτς: «Μου αρέσει να μου κάνουν trash talking, μου δίνει ενέργεια» (vid)

Ντόντσιτς: «Μου αρέσει να μου κάνουν trash talking, μου δίνει ενέργεια» (vid)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Ντέβιν Μπούκερ έχουν γίνει αχώριστο ζευγάρι. Θα υποχρεωθούν να... χωρίσουν, μετά το τέλος του Game 7, αλλά μέχρι τότε θα έχουν το trash talking τους.

«Φύγε από εδώ κ@ρι@λ@». Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν είχε διάθεση για αστεία. Αισθάνθηκε σαν να βρίσκεται ξανά σε ένα ανοικτό γήπεδο στη Σλοβενία. Και ένας αντίπαλος ήθελε να του αρπάξει την μπάλα από τα χέρια για να συνεχιστεί το ματς.

Ο Ντέβιν Μπούκερ το έπραξε, στο Game 5 των ημιτελικών της Δύσης. Η απάντηση του Ντόντσιτς ήταν οι τέσσερις πρώτες λέξεις του κειμένου. Σε μία ελεύθερη μετάφραση.

Ο Ντόντσιτς λατρεύει αυτή τη σειρά. Όχι μόνο κάνει ό,τι θέλει στο παρκέ. Αλλά λέει και ό,τι θέλει. «Μου αρέσει όταν μου κάνουν trash talking. Μου δίνει κίνητρο. Είναι διασκεδαστικό φίλε. Είναι το μπάσκετ. Θα υπάρχει μπόλικο trash talking και μου αρέσει, είναι διασκεδαστικό», είπε ο Σλοβένος μετά το τέλος του Game 6.

Όταν ο Λούκα... φλεξάρει!

Τι έγινε εκεί; Σε μία φάση, ο Ντόντσιτς τελείωσε με λέι απ, μπροστά στον... ιπτάμενο Μπούκερ, ο οποίος προτού σωριαστεί στο παρκέ, του έκανε φάουλ.

Ο Λούκα δεν πτοήθηκε. «Φλέξαρε» τους μύες του στον γκαρντ των Σανς. Λίγο αργότερα, άλλαξε αντικείμενο απασχόλησης. Ένα τρίποντο στην άμυνα του Ντιάντρε Έιτον τον βρήκε να κοιτάζει τον πάγκο του Φοίνιξ. Να κουνάει περιπαικτικά το κεφάλι του και να δίνει στη... δημοσιότητα τη δική του mean mug.

Στα playoffs όλα επιτρέπονται

Κανείς δεν είπε ότι το trash talking γεννάει μόνο trash talking. Κάποιες στιγμές, ειδικά όταν μία ολόκληρη σεζόν είναι το διακύβευμα, πίπτει και καμία αγκωνιά.

Την έριξε ο Έιτον σε ένα κάρφωμα μπροστά από τον Σλοβένο. «Ελπίζω ο αγκώνας του να είναι καλά, επειδή εσύ έχεις μεγάλο κεφάλι», ήταν το απίθανο σχόλιο του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στον πάγκο των Μάβερικς!

Ο Ντόντσιτς χρεώθηκε με το αμυντικό φάουλ και ο Έιτον με τεχνική ποινή, επειδή κοίταξε προκλητικά τον πεσμένο Σλοβένο. Μία μορφή εκδίκησης για όσα ξεστόμισε ο «ΧάλεΛούκα» στο ματς.

Προς το τέλος του αγώνα, ο Ντόντσιτς είχε τον τελευταίο λόγο. Κέρδισε το επιθετικό φάουλ από τον Μπούκερ και αφού του είπε κάτι... γαλλικά, άρχισε να χειρονομεί για να ξεσηκώσει το κοινό.

«Όλοι μιλάτε όταν είστε μπροστά στο σκορ», είχε πει ο Ντόντσιτς μετά την ήττα των Μάβερικς στο Game 5. Και το εννοούσε. Πλέον, όλοι περιμένουν το επόμενο επίπεδο. Ένα Game 7 επιτρέπει τα πάντα. Ακόμη και δεν επιτρέπονται στα έξι πρώτα ματς.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα