Ντόντσιτς στους Σανς: «Όλοι το παίζουν σκληροί όταν προηγούνται» (vid)

Ντόντσιτς στους Σανς: «Όλοι το παίζουν σκληροί όταν προηγούνται» (vid)

Ντόντσιτς στους Σανς: «Όλοι το παίζουν σκληροί όταν προηγούνται» (vid)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν ήταν χαρούμενος με την ήττα των Ντάλας Μάβερικς από τους Φοίνιξ Σανς, στο Game 5. Επιστρέφοντας στα αποδυτήρια έκανε λόγο για «σκληρούς που φαίνονται μόνο όταν προηγούνται».

Οι αναμετρήσεις ανάμεσα στους Ντάλας Μάβερικς και τους Φοίνιξ Σανς διέθεταν ήδη τη δική τους αύρα. Μετά το τέλος του Game 5, τα υπόλοιπα ματς των δυτικών ημιτελικών αναμένονται με αγωνία.

Την ώρα που οι παίκτες των Μάβερικς επέστρεφαν στα αποδυτήριά τους, ο Λούκα Ντόντσιτς μονολογούσε. Φωναχτά, με σκοπό να ακουστεί. «Όλοι το παίζουν σκληροί όταν είναι μπροστά στο σκορ», είπε δύο φορές ο Σλοβένος, κουνώντας τα χέρια του.

Η φασαρία του Μπιγιόμπο με τον Κρις

Η μοναδική φωνή στη... νέκρα των αποδυτηρίων του Ντάλας. Το Game 5 είχε επίσης πολλά νεύρα, με τον Μαρκίς Κρις να ακολουθεί στα αποδυτήρια τον Μπίσμακ Μπιγιόμπο, μετά την αποβολή των δύο. Μετά από ένα κάρφωμα του Μπιγιόμπο, φάνηκε να λέει κάτι στον Κρις, με τους διαιτητές τελικά να προχωρούν στην αποβολή τους.

Ο Κρις μπήκε στα αποδυτήρια τρέχοντας, επιχειρώντας να βρει τον Μπιγιόμπο, κάτι που έγινε. Οι παίκτες είχαν έναν σύντομο... διάλογο, αλλά η κατάσταση δεν εκτραχύνθηκε, μετά την παρέμβαση της ασφάλειας του γηπέδου.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα