Μοράντ: Εξαιρετικά αμφίβολο αν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της post season

Μοράντ: Εξαιρετικά αμφίβολο αν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της post season

Μοράντ: Εξαιρετικά αμφίβολο αν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της post season

bet365

Ο Τζα Μοράντ ενδέχεται να μην αγωνιστεί ξανά με τους Μέμφις Γκρίζλις, στη φετινή post season.

H σεζόν για τον Τζα Μοράντ ενδέχεται να ολοκληρωθεί πιο σύντομα από το αναμενόμενο. Ο γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις, ο οποίος τραυματίστηκε στο Game 3 κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του αναφέρει οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται ημέρες ξεκούρασης. Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για τους Γκρίζλις. Όχι μόνο για το διάστημα που απαιτείται για τη θεραπεία ενός τέτοιου τραυματισμού, αλλά επειδή δεν υπάρχει χρόνος.

Η σειρά ανάμεσα στις δύο ομάδες βρίσκεται στο 3-1, υπέρ των Ουόριορς, κάτι που σημαίνει ότι με μία ακόμη νίκη του Γκόλντεν Στέιτ, ο δυτικός ημιτελικός ολοκληρώνεται και η σεζόν του Μέμφις τελειώνει.

Γενικότερα, η σειρά έχει χαρακτηριστεί από σκληρά φάουλ και μπόλικο... ξύλο. Μόνο στο Game 2 αποβλήθηκε ο Ντίλον Μπρουκς για βίαιο φάουλ στον Γκάρι Πέιτον ΙΙ, ο οποίος κατέληξε με σπασμένο αγκώνα! Ενώ στο ίδιο ματς ο Ντρέιμοντ Γκριν αποχώρησε και έκανε ράμματα, μετά από αγκωνιά που δέχτηκε στο πρόσωπο! Στο Game 3 αποβλήθηκε ο Κάιλ Άντερσον, μετά από διαφωνία με τους διαιτητές.

Ο τραυματισμός του Μοράντ σήκωσε μπόλικη κουβέντα, αφού στη φάση που συνέβη ο Τζόρνταν Πουλ φαίνεται να πιάσει το γόνατο του Μοράντ! Κάτι που αρνήθηκε (και για την πρόθεσή του) ο γκαρντ των Ουόριορς.

 

NBA Τελευταία Νέα