Αντετοκούνμπο για το τριώροφο γκράφιτι: «Μου το είπε η μητέρα μου...»

Αντετοκούνμπο για το τριώροφο γκράφιτι: «Μου το είπε η μητέρα μου...»

Αντετοκούνμπο για το τριώροφο γκράφιτι: «Μου το είπε η μητέρα μου...»

bet365

Το πανέμορφο και τεράστιο γκράφιτι αφιερωμένο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι σχεδόν έτοιμο. Και ο Greek Freak γνωρίζει την ύπαρξή του. Φρόντισε γι' αυτό η μητέρα του, Βερόνικα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μπορεί να δει το γκράφιτι με τη μορφή του, από αρκετά μέτρα μακριά. Ο καλλιτέχνης που το δημιουργεί, ο Μαουρίτσιο Ραμίρεζ, έχει φροντίσει γι' αυτό.

Το μέγεθος του θα καλύπτει το ύψος τριών ορόφων, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης του Μιλγουόκι. Ο Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε γι' αυτό και αποκάλυψε ότι του του είπε η μητέρα του, Βερόνικα.

«Είναι απίθανο. Εκτιμώ την υποστήριξη που δείχνει ο κόσμος στους Μπακς και σε εμένα, την αγάπη. Είναι απίθανο. Παίζοντας μπάσκετ δεν περιμένεις να συμβούν τέτοια πράγματα, το κάνεις επειδή αγαπάς το παιχνίδι. Αλλά όταν αφιερωθείς στην ομάδα, η πόλη, ο κόσμος της το αντιλαμβάνονται. Το εκτιμούν και συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Το έχω δει», ήταν τα λόγια του Greek Freak.

Το γκράφιτι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς απεικονίζει το μεγαλύτερο κομμάτι της μορφής του Giannis, με τις λεπτομέρειες που απομένουν να είναι στο επίπεδο του δρόμου.

To κτήριο, στο οποίο υπάρχει το γκράφιτι, είναι ένα από τα πιο ιστορικά στην πόλη, έχοντας χτιστεί πριν από 110 χρόνια!

@Photo credits: twitter
 

NBA Τελευταία Νέα