Σίξερς: Ελπίδες πως ο Εμπίντ θα προλάβει μέρος της σειράς με τους Χιτ

Σίξερς: Ελπίδες πως ο Εμπίντ θα προλάβει μέρος της σειράς με τους Χιτ

Σίξερς: Ελπίδες πως ο Εμπίντ θα προλάβει μέρος της σειράς με τους Χιτ

bet365

Οι Φιλαντέλφια 76ερς θα πρέπει να μάθουν να ζουν δίχως τον Τζοέλ Εμπίντ. Αυτό δεν τους εμποδίζει να προσδοκούν στην άμεση επιστροφή του!

Οι σειρά των ημιτελικών του NBA, ανάμεσα στους Μαϊάμι Χιτ και στους Φιλαντέλφια 76ερς θα ξεκινήσει (Τρίτη, 35/, 02:30) δίχως τον Τζοέλ Εμπίντ, ο οποίος υπέστη κάταγμα οφθαλμικού κόγχου και ελαφρά διάσειση!

«Δεν υπήρχε πρόβλημα που έμεινε μέσα. Η άλλη ομάδα είχε ακόμα τη βασική πεντάδα της. Μπορείτε να το μεγιστοποιήσετε αν θέλετε, αλλά αν πάτε να δείτε όλα τα άλλα ματς, οι βασικοί παίκτες είναι στο παρκέ, μέχρι το όριο των τριών ή των τεσσάρων λεπτών πριν το τέλος», είπε ο Ντοκ Ρίβερς για να δικαιολογήσει την παραμονή του Εμπίντ.

Με τον τραυματισμό του να προκαλείται από αγκωνιά του Πασκάλ Σιάκαμ, στα τελευταία λεπτά του Game 6 κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς και ενώ οι Σίξερς απολάμβαναν διαφορά ασφαλείας.

Ελπίδες επιστροφής

Όπως και να έχει, ο Εμπίντ θα χάσει το Game 1. Και μέχρι στιγμής λογίζεται εκτός για άγνωστο διάστημα. Αλλά στους Σίξερς επικρατεί αισιοδοξία πως θα προλάβει κάποια ματς στη σειρά.

Το θετικό αυτή τη στιγμή είναι πως δεν χρειάζεται επέμβαση για να διορθώσει το κάταγμα, κάτι που θα τον άφηνε εκτός για ένα μήνα.

Πάντως, σύμφωνα με ιατρικές προβλέψεις, ο μέσος όρος απουσίας για ένα τέτοιο τραύμα είναι περίπου 10 ματς! Αλλά όλα εξαρτώνται από τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Δεν αποκλείεται να δούμε και έναν μασκοφόρο Εμπίντ να κάνει την εμφάνισή του.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα