Χοκς - Χορνετς 132-103: Τα «γεράκια»... πάτησαν τη Σάρλοτ και βλέπουν Καβαλίερς

Χοκς - Χορνετς 132-103: Τα «γεράκια»... πάτησαν τη Σάρλοτ και βλέπουν Καβαλίερς

bet365

Οι Χοκς εμφανίστηκαν σοβαροί και εντυπωσιακοί απέναντι στους Χόρνετς, και με γνώμονα το τρίτο δωδεκάλεπτο (42-24) έφτασαν στη νίκη με το εκκωφαντικό 132-103! Θα διεκδικήσουν, έτσι, την είσοδό τους στα playoffs με αντίπαλο τους Καβαλίερς.

Στην Ατλάντα έμελλε να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν των Χόρνετς στο ΝΒΑ, αφού η Σάρλοτ δεν μπόρεσε να αντιδράσει στις... διαθέσεις των Χοκς και γνώρισαν βαριά ήττα με 132-103.

Οι γηπεδούχοι θα έχουν ακόμη ένα ματς, κόντρα στους Καβαλίερς που ηττήθηκαν από τους Νετς, προκειμένου να κλείσουν μία θέση στα playoffs μέσω Κλίβελαντ. Μετά το 7-10 της Σάρλοτ στο ξεκίνημα του αγώνα, οι Χοκς πήραν τα ηνία και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι και το ημίχρονο παρά το ξέσπασμα του αντιπάλου (60-52). Ωστόσο, στην τρίτη περίοδο η υπόθεση ήταν αποκλειστικά ενός πρωταγωνιστή και το επιμέρους 42-24 έδωσε και τον αέρα νικητή στα «γεράκια».

Ολόκληρη η αρχική πεντάδα των Χοκς έγραψε στη στατιστική της «διπλά» νούμερα, όπως και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς που ερχόταν από τον πάγκο. Ο Τρέι Γιανγκ διόρθωσε τα... κακώς κείμενα στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού και σημείωσε 24 πόντους με 11 ασίστ και 3 ριμπάουντ. Στους 22 σταμάτησε ο Χάντερ με 7 ριμπάουντ, 18 είχε ο Γκαλινάρι, 13 οι Χουέρτερ και Μπογκντάνοβιτς και 15 με 17(!) ριμπάουντ ο Καπέλα!

Για τους Χόρνετς, που έχασαν τον Μάιλς Μπρίτζες με αποβολή εξαιτίας έντονης διαμαρτυρίας, ο ΛαΜέλο Μπολ ηγήθηκε της προσπάθειας με 26 πόντους (5ριμπ., 8 ασίστ), ο Ροζίερ πρόσθεσε 21 και ο Ουάσινγκτον 17 χωρίς να υπάρξει κάποια εξέλιξη για την ομάδα τους!

δ

δ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα