Ironman Μπρίτζες: Δεν έχει χάσει ματς από το 2015, αγωνίστηκε σε 447 σερί

Ironman Μπρίτζες: Δεν έχει χάσει ματς από το 2015, αγωνίστηκε σε 447 σερί

Νίκος Καρφής
Ironman Μπρίτζες: Δεν έχει χάσει ματς από το 2015, αγωνίστηκε σε 447 σερί

bet365

Ο Μάικαλ Μπρίτζες έχει τερματίσει τα κοντέρ, αφού δεν έχει χάσει ματς από το 2015 μέχρι σήμερα, τόσο σε επίπεδο NCΑA όσο και στο ΝΒΑ.

Είναι ένας από τους πιο... υποτιμημένους παίκτες της λίγκας, ένας περιφερειακός που κάνει πολλές δουλειές πάνω στο παρκέ. Ο Μάικαλ Μπρίτζες συνεχίζει να κάνει την... αθόρυβη δουλειά του και φέτος στους Σανς, με την ομάδα του να είναι πρώτη στη regular season και να στοχεύει στον τίτλο.

Ο Μπρίτζες αποτελεί εκ των κορυφαίων αμυντικών στο ΝΒΑ φέτος, παίρνοντας πάντα το μαρκάρισμα του κορυφαίου παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Επιπλέον μετρά 14.2 πόντους και 4.2 ριμπάουτν κατά μέσο όρο, ενώ σουτάρει με το τιμιότατο 37% στα τρίποντα, προσφέροντας πολλές λύσεις στον Μόντι Ουίλιαμς. Συμπληρώνει έξοχα την φοβερή τριάδα Μπούκερ-Πολ-Έιτον, όμως εκει που θα πρέπει να σταθούμε είναι η ανθεκτικότητα του και το γεγονός πως καταφέρνει να μένει μακριά από τραυματισμούς από το 2015.

Άνετα θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον παίκτη των... ήλιων και σαν Ironman, γιατί αυτά που κάνει, είναι αδιανόητα. Ο Μπρίτζες δεν έχει χάσει ματς από το 2015 μέχρι σήμερα. Παίζει για 447 σερί ματς σε επίπεδο NCAA και NBA. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε σε 116 ματς με το Villanova από το 2015 μέχρι το 2018 και στη συνέχεια που έκανε το άλμα για το NBA, μέτρησε 331 σερί παιχνίδια με το Φοίνιξ. Δεν τον... λυγίζει τίποτα, δεν ξεκουράζεται ποτέ, πάντα εκεί για να βοηθήσει την ομάδα του.

Αυτο που του λείπει πλέον είναι ένας τίτλος στο ΝΒΑ, αφού πέρυσι ηττήθηκε στους τελικούς κόντρα στους Μπακς. Στο NCAA κατάφερε να πάρει δύο πρωταθλήματα με τους Villanova Wildcats, τόσο το 2016 όσο και το 2018.

 

NBA Τελευταία Νέα