Reddit: Εχουν βαλθεί να βρουν τον MVP και αυτός είναι ο Γιόκιτς (vids)

Reddit: Εχουν βαλθεί να βρουν τον MVP και αυτός είναι ο Γιόκιτς (vids)

bet365

Στην αναζήτηση του MVP! Κανείς δε θέλει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να μάθει το φετινό MVP. Και η αναζήτηση των ψήφων στο διαδίκτυο... βγάζει ξανά πολυτιμότερο τον Νίκολα Γιόκιτς!

Το γκαλά του ΝΒΑ για τα βραβεία της σεζόν αργεί ακόμη. Πρώτα θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής. Μόνο που στο Reddit βιάζονται να ανακαλύψουν ποιος θα είναι ο MVP. Μήπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Μήπως ο Νίκολα Γιόκιτς; Ή ο Τζοέλ Εμπίντ;

Οι χρήστες του Reddit ξεκίνησαν τη δική τους... σταυροφορία, στην αναζήτηση των ψήφων εκείνων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, με τη διορία για την κατάθεσή τους να λήγει σήμερα το πρωί.

Τι έκαναν; Αναζήτησαν παλιότερα tweets και κείμενα που ουσιαστικά «έκρυβαν» την προτίμησή τους σε έναν από τους τρεις παίκτες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο Reddit (και εννοείται ότι δεν είναι επίσημα) ο Νίκολα Γιόκιτς λαμβάνει τη συντριπτική πλειοψηφία των προτιμήσεων για την ψηφοφορία της 1ης θέσης.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο Reddit, η ψηφοφορία (με 26 μέλη μέχρι στιγμής, δηλαδή το 1/4, αφού συνολικά ψηφίζουν 100 δημοσιογράφοι) έχεις ως εξής:

  • Νίκολα Γιόκιτς 18
  • Τζοέλ Εμπίντ 5
  • Γιάννης Αντετοκούνμπο 3

Αυτό δε σημαίνει ότι η κατάσταση, αν φυσικά ισχύει η ψηφοφορία για κάθε μέλος, δεν μπορεί να ανατραπεί, αλλά είναι ένα ισχυρό δείγμα που δίνει προβάδισμα στον Σέρβο σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς για το back 2 back.

Πάντως, σε όποια χέρια και αν καταλήξει το βραβείο, θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη σεζόν που ο Πολυτιμότερος παίκτης δεν θα είναι Αμερικανός. Και θα αποτελέσει ρεκόρ, αφού μόνο μία φορά, για μία τριετία, το βραβείο δεν αφορούσε έναν Αμερικανό.

Το 2004-2005 και το 2005-2006 νικητής ήταν ο Καναδός Στιβ Νας, ενώ την επόμενη σεζόν (2006-2007) τον ατομικό τίτλο κατέκτησε ο Ντιρκ Νοβίτσκι.

nba ballot

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα