ΝΒΑ: Ο Κρις Πολ πρώτος στις ασίστ (vid)

ΝΒΑ: Ο Κρις Πολ πρώτος στις ασίστ (vid)

bet365

Η regular season ολοκληρώθηκε με τον Κρις Πολ, στα 36 του χρόνια, να μοιράζει (μπασκετική) σοφία, ποιότητα και... ασίστ!

Παλιά του τέχνη κόσκινο. Ο Κρις Πολ, ο μάγος του 1.83, αποδεικνύει στα 36 του χρόνια ότι η ηλικία είναι μόνο για τις ταυτότητες.

Ο γκαρντ των Σανς θέλει σαν τρελός τον φετινό τίτλο μιας και ξέρει ότι οι ευκαιρίες για να φορέσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή από δω και πέρα.

Ο ίδιος κάνει ό,τι μπορεί. Ό,τι περνάει από το χέρι του. Κι απ' αυτά τα χέρια σε κάθε αγώνα η ομάδα του Φοίνιξ έχει 10.8 ασίστ κατά μέσο όρο. Αυτός είναι κι ο πιο παραγωγικός αριθμός από οποιοδήποτε άλλο παίκτη του ΝΒΑ. Αξίζει δε να το τονίσουμε ότι ο Πολ είναι στο παρκέ 32.9 λεπτά. Δηλαδή τα λιγότερα από τους άλλους παίκτες που είναι ψηλά στην εν λόγω λίστα.

Δηλαδή, ο Χάρντεν που αγωνίζεται 37.2' μέσο όρο ανά αγώνα έχει 10.3 ασίστ, ενώ ο Γιανγκ που είναι στην 3η θέση σε 34.9 λεπτά μποιράζεδι 9.7 ασίστ.

Μάρεϊ και Ντόντσιτς συμπληρώνουν την πρώτη 5άδα με 9.2 και 8.7 ασίστ αντίστοιχα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στη σχετική λίστα βρίσκεται στη 18η θέση με μέσο όρο 5.8 ασίστ ανά αγώνα.

Οι 19 ασίστ του Κρις Πολ με τους Μπακς:

Ο Κρις Πολ μπορεί να κάνει τα... δικά του και με σπασμένο χέρι:

Η πρώτη 20άδα με τα στατιστικά των κορυφαίων της regular season:

α

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα