Σακραμέντο Κινγκς: Συμπλήρωσαν 16 χρόνια χωρίς playoffs, από την εποχή του Στογιάκοβιτς

Σακραμέντο Κινγκς: Συμπλήρωσαν 16 χρόνια χωρίς playoffs, από την εποχή του Στογιάκοβιτς

Σακραμέντο Κινγκς: Συμπλήρωσαν 16 χρόνια χωρίς playoffs, από την εποχή του Στογιάκοβιτς

bet365

Οι Σακραμέντο Κινγκς έμειναν και μαθηματικά μακριά από το play in με αποτέλεσμα να μείνουν για 16η σερί σεζόν χωρίς την «γεύση» των Playoffs!

«Βασιλιάδες» όχι μόνο χωρίς στέμμα, αλλά χωρίς να έχουν... καν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν κάτι ή να παρουσιαστούν -έστω- ανταγωνιστικοί !

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, φέτος συμπλήρωσαν 16 σερί χρόνια χωρίς να μπουν στα playoffs και είναι μακράν του δεύτερου, το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Με άλλα τρία ματς να υπολείπονται, οι Σακραμέντο Κινγκς βρίσκονται στο 29-50 με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσουν και μαθηματικά το play in tournament το οποίο θα οδηγήσει τέσσερις ομάδες (δύο από κάθε Περιφέρεια) στην φετινή postseason του πρωταθλήματος.

Η τελευταία φορά που το Σακραμέντο πήρε «γεύση» από playoffs ήταν την σεζόν 2005-06 όπου υπήρχαν στο ρόστερ ο Πέτζα Στογιάκοβιτς, ο Μάικ Μπίμπι, ο Ρον Αρτέστ (ή αν προτιμάτε Μέτα Ουόρλντ Πις), ο Μπραντ Μίλερ, ο Μπόνζι Ουέλς και όλοι όσοι είναι σήμερα... παλαίμαχοι. Μοναδική εξαίρεση ο... Σεργκέι Μόνια! Τότε οι Κινγκς είχαν κλείσει τη σεζόν με 44-38 ρεκόρ και είχαν τερματίσει στην 8η θέση της Δύσης με αποτέλεσμα να αποκλειστούν στον α' γύρο από τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 4-2 νίκες.

Από εκείνη τη σεζόν και μετά μεσολάβησαν 16 χρόνια και άλλαξαν 11 προπονητές! Ποτέ ξανά οι Κινγκς δεν μπόρεσαν να βρεθούν στην postseason και ποτέ δεν ξεπέρασαν τις 40 νίκες στην regular season. Καλύτερη χρονιά τους η σεζόν 2018-19 με ρεκόρ 39-43 τερματίζοντας στην 9η θέση αλλά πολύ πιο πίσω από τους Κλίπερς και τους Σπερς που είχαν 48-34 ρεκόρ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα