Οι Ουόριορς 5η ήττα σε έξι ματς, νίκη των Νικς επί των Πίστονς (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Οι Ουόριορς 5η ήττα σε έξι ματς, νίκη των Νικς επί των Πίστονς (vids)

bet365

Την... κάτω βόλτα έχουν πάρει οι Ουόριορς στα τελευταία ματς, καθώς γνώρισαν την ήττα και από τους Ουίζαρντς. Οι Νικς επικράτησαν δύσκολα των Πίστονς εκτός έδρας.

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΟΥΙΖΑΡΝΤΣ-ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΪΤ ΟΥΟΡΙΟΡΣ 123-115

Χωρίς τον Στεφ Κάρι οι Ουόριορς αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι έχασαν (ενώ κρατούσαν) τη δεύτερη θέση της Δύσης μέσα από τα χέρια τους. Συγκεκριμένα μετρούν αισίως πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια με αποτέλεσμα να βρεθούν στο 48-27, να τους προσπεράσουν με ευκολία οι Γκρίζλις (52-23) και να... απειλούνται ακόμα και από τους Μάβερικς (48-27). Στην αναμέτρηση της Ουάσινγκτον, είδαν τον Κόρεϊ Κίσπερτ να σημειώνει 25 πόντους (6/9τρ.) και να κάνει ρεκόρ καριέρας, ενώ εξαιρετική ήταν και η παρουσία των Πορζίνγκις (23π.) και Κάλντγουελ Πόουπ (22π.) Για τους Ουόριορς, προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι Πουλ (26π.), Τόμπσον (25π.) και Ουίγκινς (23π.)

ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ-ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ 102-104

Οι Νικς κατάφεραν να περάσουν από το Ντιτρόιτ κερδίζοντας με 104-102 και να διατηρήσουν «ζωντανές» τις.. απειροελάχιστες ελπίδες τους για το play in tournament. Απλούστατα βρίσκονται στο 33-42 και είναι 4,5 νίκες πίσω από τους Χοκς και υπολείπονται επτά και οκτώ ματς αντίστοιχα. Εκ των πραγμάτων φαντάζει... απίθανο το σενάριο της πρόκρισης. Ο Αρ Τζέι Μπάρετ με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν ο καλύτερος των Νικς, ενώ ακολούθησε ο Ραντλ με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Για τους Πίστονς, πρώτοι σκόρερ ήταν οι Μπάγκλεϊ (27π.) και Κάνιγχαμ (18π.)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα