Σνάιντερ: Υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Βόγκελ στους Λέικερς

Newsroom
Σνάιντερ: Υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Βόγκελ στους Λέικερς

bet365

Το όνομα του Κουίν Σνάιντερ είδε το φως της δημοσιότητας σε περίπτωση που οι Λέικερς δείξουν στον Φρανκ Βόγκελ την πόρτα της εξόδου.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο, με αποτέλεσμα να «βυθιστούν» στην 10η θέση της Δύσης me 30-41 ρεκόρ και να κινδυνεύουν όσον αφορά (ακόμα και) τη συμμετοχή τους στο play in tournament. Το γεγονός έχει αρχίσει ήδη να... πυροδοτεί συζητήσεις όσον αφορά το μέλλον του Φρανκ Βόγκελ στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον έγκυρο δημοσιογράφο Μαρκ Στάιν, ο πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Λέικερς στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Βόγκελ, δεν είναι άλλος από τον Κουίν Σνάιντερ της Γιούτα Τζαζ! Ο τεχνικός των «Μορμόνων» μέτρησε 368-257 ρεκόρ ύστερα από 8 σεζόν ενώ φέτος η Γιούτα βρίσκεται στην 4η θέση με ρεκόρ 45-26.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα