NBA: Κορυφαία ευρωπαϊκή στιγμή η εμφάνιση του Νοβίτσκι στους τελικούς του 2011, τρίτος ο Γιάννης και ο «μύθος» επί των Σανς

NBA: Κορυφαία ευρωπαϊκή στιγμή η εμφάνιση του Νοβίτσκι στους τελικούς του 2011, τρίτος ο Γιάννης και ο «μύθος» επί των Σανς

bet365

Η λήξη του «NBA 75 Euro Vote» ανέδειξε νικητή της κορυφαίας ευρωπαϊκής στιγμής τον Ντιρκ Νοβίτσκι με την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2011, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους 50 πόντους απέναντι στους Σανς βρέθηκε στην τρίτη θέση της σχετικής ψηφοφορίας.

Το κοινό και η επιτροπή ψήφισαν... Το «NBA 75 Euro Vote» έφτασε στο τέλος του και η κατάταξη... μίλησε από μόνη της όσον αφορά την κορυφαία ευρωπαϊκή στιγμή στην ιστορία του ΝΒΑ.

Την πρωτιά κατέκτησε ο θρύλος των Μάβερικς, Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος με τις εμφανίσεις του το 2011 έφερε το Ντάλας το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους κόντρα στους Χιτ του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Μάλιστα, η ομάδα του επέστρεψε από το 2-1 και πανηγύρισε τον τίτλο διπλά!

Δεύτερος στην ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Πάου Γκασόλ και οι σερί εμφανίσεις του σε τελικούς με την φανέλα των Λέικερς (2008-2010), ενώ τρίτος βγήκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η «50άρα» κόντρα στους Σανς που έφερε και το πρωτάθλημα στους Μιλγουόκι Μπακς μετά το Game 6 της περασμένης σεζόν!.

Θυμίζουμε πως ο Giannis ήταν ανάμεσα στις 5 κορυφαίες στιγμές που στιγμάτισαν το ΝΒΑ με Ευρωπαίους πρωταγωνιστές!

 

NBA Τελευταία Νέα