ΛεΜπρόν: Ούτε ο Κόμπι δεν είχε τέτοια δύναμη στον οργανισμό των Λέικερς

ΛεΜπρόν: Ούτε ο Κόμπι δεν είχε τέτοια δύναμη στον οργανισμό των Λέικερς

Νίκος Καρφής
ΛεΜπρόν: Ούτε ο Κόμπι δεν είχε τέτοια δύναμη στον οργανισμό των Λέικερς

bet365

Το Athletic μίλησε για το πόσο επηρεάζει ο ΛεΜπρόν Τζείμς τις αποφάσεις στους Λέικερς.

Εδώ και πολλά χρόνια, αρκετά δημοσιεύματα μιλούν για τη δραστηριότητα του ΛεΜπρόν Τζέιμς στις ομάδες του, η οποία ξεφεύγει από τις αρμοδιότητες ενός απλού σταρ. Ο Βασιλιάς έχει λόγο για τις κινήσεις των ομάδων του, αλλά και φυσικά μετρά ο λόγος του για trades και αποχωρήσεις. Εμπλέκεται πολύ και στους Λέικερς και φυσικά όταν ήταν στο Κλίβελαντ, όπως αναφέρουν αρκετά Μέσα.

Σύμφωνα με το Athletic, ο ΛεΜπρόν έχει τόση δύναμη στα χέρια του στον οργανισμό των Λέικερς που δεν είχε ούτε ο θρύλος της ομάδας, ο άνθρωπος που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, ο Κόμπι Μπράιαντ. «Όσο σημαντικός και αν ήταν ο Κόμπι για τους Λέικερς, πληροφορίες μέσα από την ομάδα αναφέρουν πως δεν είχε την δύναμη μέσα στο οργανισμό που έχει τώρα ο ΛεΜπρόν.. Ποτέ δεν ήταν πιεστικός με τους Λέικερς για να κάνουν κίνηση όπως έπραξε ο ΛεΜπρόν, φέρνοντας τον Ουέστμπρουκ. Μια κίνηση που αποδείχθηκε απόλυτη καταστροφή», αναφέρει το κείμενο.

Λίγες ώρες πριν ο Τζέιλεν Ρόουζ συμβούλευσε τον Βασιλιά να ψάξει μακριά από τους Λέικερς το 5ο του πρωτάθλημα, επιστρέφοντας στους Καβς. Υπάρχει μεγάλη αναστάτωση τον τελευταίο καιρό στους Λέικερς και ο ΛεΜπρόν δεν παραμένει ανεπηρέαστος.

 

NBA Τελευταία Νέα