ΜακΓκρέιντι για Γιάννη: «Θα δυσκολευόταν στην εποχή μου»

ΜακΓκρέιντι για Γιάννη: «Θα δυσκολευόταν στην εποχή μου»

ΜακΓκρέιντι για Γιάννη: «Θα δυσκολευόταν στην εποχή μου»

bet365

Ο θρύλος του ΝΒΑ, Τρέισι ΜακΓκρέιντι, μιλώντας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δήλωσε πως σε εποχές που έπαιζε εκείνος στο ΝΒΑ δεν θα είχε τόσο μεγάλη επίδραση όση έχει τώρα.

Ο Hall of Famer και 7 φορές All-Star, Τρέισι ΜακΓκρέιντι βρέθηκε στο ίδιο στούντιο με τον Σακίλ Ο'Νιλ για το Big Podcast. Εκεί, η συζήτηση μεταφέρθηκε στο κατά πόσο μερικοί παίκτες που αυτήν την στιγμή κάνουν ιδιαίτερο «θόρυβο» στην κορυφαία Λίγκα του κόσμου, θα μπορούσαν να είναι το ίδιο...δυνατοί σε παλαιότερες εποχές του ΝΒΑ.

Ο ΜακΓκρέιντι έφτασε μέχρι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον οποίο εξέφρασε την δυσπιστία του για το κατά πόσο θα ήταν το ίδιο επιδραστικός στην δική του εποχή. Είπε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πως θα δυσκολευόταν αρκετά από το πόσο...κλειστές ήταν οι άμυνες στο ζωγραφιστό τότε. Ήταν ακόμη πιο δύσκολα επιθετικά γιατί οι άμυνες ήταν εξαιρετικές και το ζωγραφιστό καλά "φυλαγμένο"».

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Αν δεν μπορείς να σουτάρεις, θα είναι δύσκολο. Και το παιχνίδι του Γιάννη βασίζεται στην διείσδυση στη ρακέτα. Έχει εξελιχθεί λίγο στο jump shot τώρα, αλλά νομίζω ότι θα ήταν δύσκολο για αυτόν να είναι αυτός που είναι σήμερα στην δική μου εποχή».

 

NBA Τελευταία Νέα