6η σερί νίκη με σούπερ Μίτσελ η Γιούτα, έλαμψε ο Γιόκιτς (vids)

bet365

Σταθερά στην 4άδα της Δύσης η Γιούτα που επικράτησε των Ρόκετς, οι Νάγκετς επικράτησαν εντός έδρας του Ορλάντο, ενώ οι Ουίζαρντς επικράτησαν στην Ουάσινγκτον των Πίστονς.

ΤΖΑΖ - ΡΟΚΕΤΣ 135-101

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι μετρούν αισίως έξι σερί νίκες στο ΝΒΑ με αποτέλεσμα να έχουν «καπαρώσει» και να μην αφήνουν ούτε για... αστείο την 4η θέση της Δυτικής Περιφέρειας, ρίχνοντας παράλληλα και «κλεφτές» ματιές προς τα πάνω. Αυτό το οφείλουν στον μεγαλύτερο βαθμό στον Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος στη νέα νίκη κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς με 135-101 είχε 30 πόντους με 5/9 τρίποντα, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Ο Μπογκντάνοβιτς πρόσθεσε άλλους 22 πόντους με 4/7 τρίποντα, ενώ οι Κλάρκσον και Γκομπέρ είχαν από 16 και 14 πόντους αντίστοιχα. Για τους Ρόκετς ο Κένιον Μάρτιν Τζούνιορ σημείωσε 16 πόντους.

ΝΑΓΚΕΤΣ - ΜΑΤΖΙΚ 121-111

Οι Ντένβερ Νάγκετς βρίσκονται ακόμα στην 6η θέση της Δύσης που οδηγεί απευθείας στην postseason ωστόσο βλέπουν τους άμεσους αντιπάλους τους, όπως οι Τίμπεργουλβς και οι Κλίπερς να...πλησιάζουν επικίνδυνα. Ο Νίκολα Γιόκιτς είχε 26 πόντους, 15 ριμπάουντ και 7 ασίστ οδήγησε την ομάδα του τη νίκη κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ, ενώ στον αντίποδα ξεχώρισε το δίδυμο των Φρανζ Βάγκνερ (26π.) και Ουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ (25π., 12ριμπ.).

ΟΥΙΖΑΡΝΤΣ - ΠΙΣΤΟΝΣ 103-94

Στην Ουάσινγκτον ο Κάιλ Κούζμα ήταν εκείνος που έκανε την διαφορά έχοντας 23 πόντους με 10/18 εντός παιδιάς και 7 ριμπάουντ για τη νίκη των Ουίζαρντς απέναντι στους Πίστονς με 103-94. Ο Κάλντγουελ Πόουπ πρόσθεσε άλλους 16 πόντους με 4/6 τρίποντα για λογαριασμό των νικητών, οι οποίοι δίνουν μάχη σώμα με σώμα με τους Ατλάντα Χοκς για την τελευταία θέση που οδηγεί στο play in tournament.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα