Μπακς-Μπλέιζερς 107-122: Μιλγουόκι... χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μπακς-Μπλέιζερς 107-122: Μιλγουόκι... χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν στα... πιτς λόγω προβλήματος στον αστράγαλο και οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τους Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς με 122-107.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων η απουσία του Έλληνα σούπερ σταρ επηρέασε και με το παραπάνω τους Μιλγουόκι Μπακς στο παιχνίδι απέναντι στην... αναγεννημένη, όσο και φορμαρισμενη στα τελευταία ματς, ομάδα του Όρεγκον.

Μετά το τελευταίο trade το οποίο έστειλε τον Σι Τζέι Μακ Κόλουμ στους Πέλικανς, το Πόρτλαντ μετράει αισίως τρεις νίκες στη σειρά και προσπαθεί να κρατηθεί μέσα στην τετράδα των ομάδων που οδηγεί στο «play in tournament». Αυτή τη φορά κατάφερε να περάσει από το Fiserv Forum και να υποχρεώσει τους πρωταθλητές στην δεύτερη σερί ήττα τους.

Το μεγάλο ξέσπασμα έγινε στην 2η περίοδο όπου το Πόρτλαντ είχε επιμέρους σκορ 40-24 με αποτέλεσμα να βρεθεί στο +17 (71-54) με τη λήξη του ημιχρόνου. Έκτοτε δεν υπήρξε γυρισμός για τους Μπακς οι οποίοι γνώρισαν την πρώτη ήττα από τους Μπλέιζερς μετά τον Νοέμβριου του 2018! Ο Άνφερνι Σίμονς ήταν ο καλύτερος του παρκέ έχοντας 31 πόντους με 5/8 δίποντα, 7/16 τρίποντα και 6 ασίστ ενώ «γεμάτο» παιχνίδι έκανε ο Νούρκιτς ο οποίος πρόσθεσε άλλους 23 πόντους και 16 ριμπάουντ. Ο Χαρτ προσαρμόστηκε άμεσα στο Πόρτλαντ με 27 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Για τους Μιλγουόκι Μπακς οι οποίοι έχασαν σημαντικό έδαφος με αποτέλεσμα να «πέσουν» στην 5η θέση της Ανατολής αλλά με μόλις 2,5 νίκες μακριά από την κορυφή, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζρου Χολιντεϊ με 23 πόντους και 6 τελικές πάσες, ενώ οι Πόρτις και Μίντλετον σημείωσαν από 17 και 16 πόντους αντίστοιχα. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε δύο λεπτά χωρίς να «γράψει» κάτι στην στατιστική του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα