Σίξερς-Σανς 109-114: Ασταμάτητοι Μπούκερ και Φοίνιξ (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Σίξερς-Σανς 109-114: Ασταμάτητοι Μπούκερ και Φοίνιξ (vid)

bet365

Πήραν... ξανά φόρα οι Σανς και δεν λένε να σταματήσουν με τίποτα, καθώς κατάφεραν να νικήσουν και στο δεύτερο σερί ντέρμπι με ομάδα της Ανατολής. Αυτή τη φορά «λύγισαν» τους Σίξερς με 114-109 χάρη στο φοβερό δίδυμο των Μπούκερ και Πολ.

Μετά το πέρασμά τους από το Σικάγο, οι Σανς δεν... προβληματίστηκαν από το σερί ταξίδι στη Φιλαντέλφεια για την αναμέτρηση με τον υποψήφιο MVP, Τζοέλ Εμπίντ.

Ίσα-ίσα μάλιστα που οι Ντέβιν Μπούκερ και Κρις Πολ φρόντισαν να βάλει τους πάντες σε σκέψεις όσον αφορά το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη. Το Φοίνιξ επικράτησε και των 76ers με τον Μπούκερ να... σταματάει αυτή τη φορά στους 35 πόντους έχοντας 8/15 δίποντα, 3/8 τρίποντα και 10/11 βολές. Ο Κρις Πολ πρόσθεσε με τη σειρά του άλλους 16 πόντους και 12 ασίστ, ενώ εξαιρετικό παιχνίδι έκανε ο Μπρίτζες με 23 πόντους και 9/14 εντός παιδιάς.

Κι όλα αυτά δύο ημέρες πριν από το.... remake των περσινών τελικών κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς! Ο Τζαβέιλ ΜακΓκι ήταν για ένα ακόμη ματς κάτι... παραπάνω από θετικός με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ, με τους Σανς να φτάνουν τη νίκη παρά το «φτωχό» 23% στα τρίποντα με 6/26 σουτ.

Για τους Σίξερς οι οποίοι γνώρισαν την 3η ήττα τους στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ο Τζοέλ Εμπίντ είχε 34 πόντους με 13/25 εντός παιδιάς και 12 ριμπάουντ, ενώ άλλους 30 πόντους σημείωσε ο Τομπάιας Χάρις με 13/18 σουτ και 7 ριμπάουντ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα