NBA: Στο play-in οι Πέλικανς, 5η σερί νίκη οι Σέλτικς (vids)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
NBA: Στο play-in οι Πέλικανς, 5η σερί νίκη οι Σέλτικς (vids)

bet365

Οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς, μολονότι ξεκίνησαν με ρεκόρ 1-12, αλλά πλέον έχουν μια θέση στο τουρνουά play-in. Πέμπτη σερί νίκη για τους Σέλτικς, νέα νίκη για τους Καβαλίερς επί των Πέισερς, το βράδυ που απέκτησαν τον Κάρις ΛεΒέρτ.

Οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς κάνουν μικρά, αλλά σταθερά βήματα. Ο Ζάιον Ουίλιαμσον δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στη σεζόν και κανείς δεν γνωρίζει αν θα το κάνει. Η εκκίνηση της ομάδας ήταν καταστροφική με ρεκόρ 1-12. Και όμως, 40 αγώνες αργότερα, οι Πέλικανς έχουν λάβει τον ελάχιστο (προσωρινό) στόχο τους: βρίσκονται στη 10η θέση και στο τουρνουά play-in, μετά την επικράτησή τους με 120-107 επί των Χιούστον Ρόκετς.

Ο Μπράντον Ίνγκραμ είχε 33 πόντους με 12 ασίστ και ο Τζάκσον Χέις πρόσθεσε 21 πόντους. Για τους Ρόκετς, 22 πόντους είχε ο Κρίστιαν Γουντ.

Τίμπεργουλβς - Πίστονς 118-105

Στο 28-25 οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, πήραν τη νίκη απέναντι στους απογοητευτικούς Ντιτρόιτ Πίστονς με 118-105. Ο Καρλ Άντονι - Τάουνς είχε 24 πόντους, 12 ριμπάουντ, ο Ντ' Άντζελο Ράσελ 22 και ο Μαλίκ Μπίσλεϊ 20. Για τους Πίστονς, ο Σαντίκ Μπέι τελείωσε το ματς με 24 πόντους.

Καβαλίερς - Πέισερς 98-85

Η αναμέτρηση έγινε στη... σκιά της ανταλλαγής του Κάρις ΛεΒέρτ, ο οποίος άφησε τους Πέισερς για τους Καβαλίερς. Φυσικά και ο ΛεΒέρτ δεν αγωνίστηκε, αφήνοντας τους Πέισερς ακόμη πιο αποδυναμωμένους.

Πάντως, η Ιντιάνα είχε το ματς στα χέρια της μέχρι την τελευταία περίοδο, ωστόσο το επί μέρους 37-17 υπέρ των Καβαλίερς έκρινε το ματς. Ο Τσεντί Οσμάν είχε 22 πόντους, ο Τζάρετ Άλεν πρόσθεσε 15 πόντους και 17 ριμπάουντ, ενώ ο Κέβιν Λοβ πρόσθεσε 19 πόντους και ο Ραζόν Ρόντο 15 πόντους και 12 ασίστ.

Για τους Πέισερς, ο Κρις Ντουάρτε είχε 22 πόντους.

Μάτζικ - Σέλτικς 83-116

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τους Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι διέλυσαν τους Ορλάντο Μάτζικ με διαφορά 33 πόντων. Έξι παίκτες των Σέλτικς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τους Τζέιλεν Μπράουν και Ντένις Σρούντερ να έχουν 26 και 22 πόντους, αντίστοιχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα