Μονρό: «Επιστρέφει στους Μπακς με 10ήμερο συμβόλαιο»
Ο Γκρεγκ Μονρό υπήρξε συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το 2015 έως και το 2017 και αυτή τη στιγμή είναι έτοιμος να επιστρέψει στις τάξεις της ομάδας έπειτα από μία τετραετία και έχοντας περάσει τη φετινή σεζόν από Τίμπεργουλβς και Ουιζαρντς.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έκαναν την εμφάνισή τους από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο 31χρονος φόργουορντ-σέντερ αναμένεται να ντυθεί ξανά στα χρώματα των Μπακς αφού έχει συμφωνήσει σε 10ήμερο συμβόλαιο.
The Milwaukee Bucks and free agent center Greg Monroe have agreed to a 10-day contract, a league source told @hoopshype. Monroe had multiple 10-day offers on the table before choosing the Bucks.
— Michael Scotto (@MikeAScotto) February 5, 2022
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.