Λέικερς: Πρόσφεραν Χόρτον-Τάκερ, Ναν και μία επιλογή στο Draft για τον Γκραντ, οι Πίστονς αρνήθηκαν

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Λέικερς: Πρόσφεραν Χόρτον-Τάκερ, Ναν και μία επιλογή στο Draft για τον Γκραντ, οι Πίστονς αρνήθηκαν

bet365

Στην εποχή των ανταλλαγών οι Λος Άντζελες Λέικερς επιχειρούν να αλλάξουν το ρόστερ τους με την απόκτηση του Τζέραμι Γκραντ από τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Θα πρέπει να προσπαθήσουν πιο σκληρά.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς κυνηγούν εδώ και καιρό τον Τζέραμι Γκραντ. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές του, αφού οι Ντιτρόιτ Πίστονς απάντησαν αρνητικά στην πρόταση ανταλλαγής.

Οι Λέικερς φαίνεται να έχουν προσφέρει τους Τάλεν Χόρτον-Τάκερ και Κέντρικ Ναν, μαζί με την επιλογή του 1ου γύρου στο Draft του 2027 για να αποκτήσουν τον Τζέραμι Γκραντ και ακόμα έναν παίκτη. Και οι Πίστονς αρνήθηκαν!

O Γκραντ είναι εκτός για σχεδόν ένα μήνα, έχοντας χάσει 19 ματς, με την επιστροφή να πλησιάζει, αφού αγωνίζεται στην G-League για να βρει λεπτά συμμετοχής. Σε 24 ματς την τρέχουσα σεζόν μετράει 20.1 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα