Ρόντμαν: «Ο Πίπεν άλλαξε τη θέση για τύπους σαν αυτόν στο Μιλγουόκι»

Ρόντμαν: «Ο Πίπεν άλλαξε τη θέση για τύπους σαν αυτόν στο Μιλγουόκι»

bet365

Ο Ντένις Ρόντμαν αποθέωσε τον άλλοτε συμπαίκτη του, Σκότι Πίπεν, αναφέροντας ότι άνοιξε το δρόμο για τον point forward, ευνοώντας παίκτες όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αν και... δυσκολεύτηκε να τον κατονομάσει!

Ο Ντένις Ρόντμαν ήταν ένα περίεργος τύπος. Παρεξηγημένος. Το κατάλληλο κομμάτι για δύο ομάδες που κυριάρχησαν στο ΝΒΑ! Το πέρασμά του από τους Σικάγο Μπουλς είχε τρεις τίτλους. Πολλές ιστορίες τρέλας. Και μπόλικη βρώμικη δουλειά.

Ο Ρόντμαν ήταν καλεσμένος σε μία συζήτηση και ρωτήθηκε για τη σχέση του Σκότι Πίπεν με τον Μάικλ Τζόρνταν, η οποία μετά την έκδοση του βιβλίου του πρώτου (με τίτλο Unguarded) πέρασε σε ένα περίεργο επίπεδο.

Ο πέντε φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ αναφέρθηκε στον Σκότι Πίπεν και όσα έκανε για εκείνους που ακολούθησαν, αναφέροντας και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μολονότι τον κατονόμασε ως τον «τύπο από το Μιλγουόκι».

«Ο Σκότι έφερε την επανάσταση στη θέση. Ήταν point forward. Μολονότι ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν πόιντ, ο Σκότι ήταν ισχνός και ψηλός, ένας τύπος 2.03 που μπορούσε να σε νικήσει με ντρίπλα. Ένα, δύο, κάρφωμα στον αιφνιδιασμό. Οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό παλιότερα. Ο Σκότι έκανε τα νεαρά παιδιά του σήμερα να μοιάζουν εξαιρετικά. Επειδή υπάρχουν οι παίκτες που είναι πάνω από δύο μέτρα και παίζουν point guard. Υπάρχει ο Μπεν Σίμονς, είναι κάπου 2.11. O Κόμπι ήταν 1.98, που ήταν; Το ίδιο και για τον τύπο στο Μιλγουόκι (σ.σ.: ξέρετε ποιον εννοεί...). Ο Σκότι ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία αυτής της θέσης», είπε ο Ρόντμαν.

Κάτι αντίστοιχο, για την επανάσταση που έφερε στη θέση, αναφέρει και ο ίδιος ο Πίπεν στο βιβλίο του, μιλώντας για την ιστορία της ζωής του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα