Ουίζαρντς: Ψάχνουν το... μπαμ με Σαμπόνις

Νίκος Καρφής
Ουίζαρντς: Ψάχνουν το... μπαμ με Σαμπόνις

bet365

Οι Ουίζαρντς θα ψάξουν το... μπαμ με την απόκτηση του Ντομάντας Σαμπόνις μέσω ανταλλαγής.

Ψηλά τον πήχη έχουν βάλει οι Ουίζαρντς, οι οποίοι φέτος θα ψάξουν μια καλή πορεία, αν καταφέρουν να μπουν στα playoffs. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ουάσινγκτον θα κυνηγήσει μια ανταλλαγή με τους Πέισερς, η οποία θα φέρει τον Ντομάντας Σαμπόνις στην πρωτεύουσα πριν την trade deadline. Μια τετράδα Ντίνγουιντι, Μπιλ, Κούζμα και Σαμπόνις θα ήταν... όνειρο για την ομάδα.

Η Ιντιάνα εδώ και καιρό έχει κάνει διαθέσιμους για ανταλλαγή τους δύο κορυφαίους ψηλούς τους, Σαμπόνις και Τέρνερ και αναμένονται πολλές προτάσεις τις επόμενες εβδομάδες.

Λέικερς, Μάβερικς, Νικς και Χόρνετς θέλουν τον περιζήτητο Τέρνερ, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να έρχονται στο φως της δημοσιότητας και οι ενδιαφερόμενοι για τον Λιθουανό ψηλό.

Φέτος ο Σαμπόνις έχει πατήσει παρκέ σε 44 ματς (43 ως βασικός) και μετρά 19 πόντους, 11.9 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα