Σίμονς: Νέα συνάντηση, νέο αδιέξοδο για την ανταλλαγή του

Σίμονς: Νέα συνάντηση, νέο αδιέξοδο για την ανταλλαγή του

Σίμονς: Νέα συνάντηση, νέο αδιέξοδο για την ανταλλαγή του

bet365

Όταν ο Ντάριλ Μόρεϊ, πρόεδρος των Σίξερς, έλεγε ότι η ανταλλαγή του Μπεν Σίμονς μπορεί να καθυστερήσει αρκετά, το εννοούσε. Η νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές επιβεβαίωσε το αδιέξοδο.

Η ολοκλήρωση των ανταλλαγών στο ΝΒΑ, πλησιάζει. Και η περίπτωση του Μπεν Σίμονς δεν φαίνεται να λύνεται σύντομα. Ο Ριτς Πολ, μάνατζερ του Αυστραλού γκαρντ (μεταξύ άλλων αστέρων της Λίγκας) συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Σίξερς, Ντάριλ Μόρεϊ και τον general manager, Έλτον Μπραντ.

Το ραντεβού επιβεβαίωσε το αδιέξοδο στις συζητήσεις. Ούτε ο 25χρονος Σίμονς είναι κοντά στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα των Σίξερς, ούτε φυσικά υπάρχει μία ορατή ανταλλαγή. Ακόμα και αν η ομάδα της Φιλαντέλφια σκέφτεται σοβαρά να βάλει στο «πακέτο» και τον Τομπάιας Χάρις, ένα άλλο μεγάλο συμβόλαιο στο ρόστερ της.

Ο Μόρεϊ επανέλαβε ότι για να συμβεί μία ανταλλαγή, οι Σίξερς θα πρέπει να λάβουν ικανοποιητικά ανταλλάγματα. Και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής. Και ούτε φαίνεται να συμβαίνει, αφού ο Σίμονς, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί αυτή τη σεζόν, «κουβαλάει» ένα συμβόλαιο 31.590.000 δολαρίων για την τρέχουσα σεζόν και άλλα σχεδόν 110 εκατομμύρια για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

NBA Τελευταία Νέα