Ίρβινγκ: Πώς μπορεί να παίξει στο Μπρούκλιν

Ίρβινγκ: Πώς μπορεί να παίξει στο Μπρούκλιν

Ίρβινγκ: Πώς μπορεί να παίξει στο Μπρούκλιν

bet365

Και όμως, υπάρχει λύση, αν οι Μπρούκλιν Νετς το θελήσουν. Ο Καϊρί Ιρβινγκ μπορεί να αγωνιστεί στα εντός έδρας ματς των Νετς, αρκεί η ομάδα της Νέας Υόρκης να πληρώσει ένα αυξανόμενο πρόστιμο.

Αν οι Μπρούκλιν Νετς συνειδητοποιήσουν ότι η παρουσία του Καϊρί Ίρβινγκ επιβάλλεται και στα εντός έδρας ματς, τότε η λύση υπάρχει. Και δεν κοστίζει (τόσο).

Ο Δήμαρχος, Μπιλ Ντε Μπλάσιο εξηγεί στο νόμο που εκδόθηκε και απαγορεύει σε ανεμβολίαστους αθλητές ομάδων της Νέας Υόρκης να αγωνίζονται στη Νέα Υόρκη και το πρόστιμο που συνοδεύει την ανυπακοή.

Η πρώτη φορά έχει προειδοποίηση. Η δεύτερη έχει πρόστιμο χιλίων δολαρίων. Η τρίτη δύο χιλιάδων. Η τέταρτη πέντε χιλιάδων. Το ίδιο και η πέμπτη και ούτω καθεξής για κάθε επόμενη παράβαση.

Αυτή τη στιγμή, οι Νετς έχουν 20 εντός έδρας αγώνες για τη σεζόν 2021-2022. Κάτι που μεταφράζεται, αν αποφασίσουν να παραβούν το νόμο, σε 90.000 δολάρια.

Ένα ποσό μηδαμινό για τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζο Τσάι, ο οποίος έχει φροντίσει να πληρώσει υπέρογκα συμβόλαια σε αθλητές που ήρθαν με υποσχέσεις και αποχώρησαν λαμβάνοντας μόνο ένα σκασμό λεφτά!

Πάρτε για παράδειγμα τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν. Για δύο σεζόν έλαβε σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια, προτού δοθεί στους Πίστονς, οι οποίοι εξαγόρασαν το συμβόλαιό του (άλλα 20 εκατομμύρια).

Υπάρχει και το παράδειγμα του Πολ Μίλσαπ. Λαμβάνει το συμβόλαιο ενός βετεράνου, δηλαδή 2.650.000 δολάρια και αγωνίζεται σπάνια.

Την ίδια στιγμή, ο Ίρβινγκ χάνει 400.000 δολάρια για κάθε εντός έδρας ματς, στο οποίο δεν αγωνίζεται.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα