Ράπτορς - Σανς 95-99: Νίκη στο... νήμα, μίλησαν στο τέλος Πολ και Μπούκερ (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου
Ράπτορς - Σανς 95-99: Νίκη στο... νήμα, μίλησαν στο τέλος Πολ και Μπούκερ (vid)

bet365

Οι Ράπτορς κυνήγησαν το αποτέλεσμα απέναντι στο Φοίνιξ, ωστόσο το... σήμα νίκης από τον Μπούκερ και η ποιότητα του Κρις Πολ έφεραν το θετικό αποτέλεσμα και τους διατήρησε στην κορυφή.

Το Τορόντο αποδείχθηκε δύσκολος αντίπαλος για τους Σανς, οι οποίοι χρειάστηκε να δώσουν «μάχη» μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο προκειμένου να πάρουν τη νίκη με τελικό σκορ 95-99. Έφτασαν έτσι το ρεκόρ τους στο 31-9 με τους Ράπτορς να βρίσκονται στο 20-18.

Για τους νικητές στα τελευταία λεπτά... μίλησαν τόσο ο Ντέβιν Μπούκερ που μέτρησε 16 πόντους με 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, όσο και ο συνήθης... ύποπτος Κρις Πολ που είχε double-double με 15 πόντους, 12 ριμπάουντ, ενώ είχε και 5 κλεψίματα. Από εκεί και πέρα ο Κράουντερ είχε 19 πόντους και οι Έιτον και Μπρίτζες από 16.


Από την πλευρά των Ράπτορς, οι... εικοσάρες προσπάθειες των ΒανΒλιτ (21π.), Ανουνόμπι (25π.) και Σιάκαμ (22π.) δεν ήταν αρκετές για να αλλάξει το αποτέλεσμα.

φ

\

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα