Λέικερς: Ο Ντέιβις μπορεί να γίνει ανταλλαγή σύντομα

Λέικερς: Ο Ντέιβις μπορεί να γίνει ανταλλαγή σύντομα

Νίκος Καρφής
Λέικερς: Ο Ντέιβις μπορεί να γίνει ανταλλαγή σύντομα

bet365

Ο Άντονι Ντέιβις μπορεί να αποτελέσει παρελθόν από τους Λέικερς μέσω ανταλλαγής.

Δεν βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση ο Άντονι Ντέιβις φέτος, με τους Λέικερς να παίζουν καλύτερα όταν ο Unibrow δεν αγωνίζεται. Μάλιστα ο ψηλός των λιμνάνθρωπων έπαθε ζημιά στους συνδέσμους στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Για την κατάσταση που επικρατεί στους Λέικερς σχετικά με τον Ντέιβις μίλησε ο Τζέισον Σμιθ του Fox Sports Radio και τόνισε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει ανταλλαγή. «Βλέπω πως η εποχή του Ντέιβις στους Λέικερς θα τελειώσει, αφού θα γίνει ανταλλαγή. Δεν δουλεύει το πράγμα. Ο ΛεΜπρόν φτάνει προς στο τέλος της καριέρας του, ενώ και ο Άντονι δεν θα μείνει για καιρό στους Λέικερς» ήταν τα λόγια του.

Μπορεί ο Ντέιβις να αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ψηλούς της λίγκας όταν είναι υγιής, ωστόσο έχει χάσει πάρα πολλά ματς λόγω τραυματισμών τα τελευταία χρόνια. Εκ των πιο... εύθραυστων παικτών στο ΝΒΑ. Πάντως οι Λέικερς ευτύχησαν να τον έχουν σε εξαιρετική κατάσταση στη φούσκα του Ορλάντο το 2020, τότε που κατέκτησαν τον τίτλο.

 

NBA Τελευταία Νέα