Ομπράντοβιτς: «O λόγος που ο Κάρι είναι ο κορυφαίος σουτέρ στον κόσμο»

Ομπράντοβιτς: «O λόγος που ο Κάρι είναι ο κορυφαίος σουτέρ στον κόσμο»

Ομπράντοβιτς: «O λόγος που ο Κάρι είναι ο κορυφαίος σουτέρ στον κόσμο»

bet365

Ο Στεφ Κάρι είναι και επισήμως ο κορυφαίος σουτέρ τριών πόντων στην ιστορία του ΝΒΑ και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μοιράστηκε την ιστορία που του αποκάλυψε ο σέντερ της Παρτιζάν, Άλεν Σμάϊλαγκιτς σχετικά με τη συνύπαρξή τους στους Ουόριορς.

Η ιστορία γράφτηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 15/12 στο Madison Square Garden. Την έδρα των Νιου Γιορκ Νικς και «Μέκκα» του μπάσκετ όπου ο Στεφ Κάρι άφησε πίσω του τον Ρέι Άλεν και πλέον φιγουράρει στο νούμερο 1 της λίστας των παικτών με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία του ΝΒΑ με 2.977 τρίποντα σε 789 αγώνες.

Στο μεταξύ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην «Nedeljnik» όπου αναφέρθηκε στο σπουδαίο milestone του σούπερ σταρ του Γκόλντεν Στέιτ, φέρνοντας ως παράδειγμα την ιστορία που του εκμυστηρεύτηκε ο σέντερ της Παρτιζάν και πρώην συμπαίκτης του Κάρι στους Ουόριορς, Άλεν Σμάιλαγκιτς.

«Ο Άλεν έπαιξε δυο χρόνια στους Ουόριορς. Σε αυτή τη διετία, πήγε για προπόνηση νωρίτερα από τον Κάρι μόνο μια φορά! Μόνο μια! Εκείνη τη φορά, λοιπόν ο Κάρι είπε στον Σμάϊλαγκιτς: "Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ξανά! Ποτέ"! Την επόμενη μέρα ο Άλεν πήγε για προπόνηση στις 7 το πρωί και ο Κάρι ήταν ήδη εκεί! Γι' αυτό ακριβώς είναι ο κορυφαίος σουτέρ στον κόσμο»!

Ο Σμάϊλαγκιτς αγωνίστηκε στους Ουόριορς τη διετία 2019-21, μοιράζοντας τον χρόνο στο ΝΒΑ και τη G-League. Σε 29 συμμετοχές στο ΝΒΑ είχε 3 πόντους και 1.5 ριμπάουντ μ.ό.

@Photo credits: ABA Liga
 

NBA Τελευταία Νέα