NBA: Ξεκίνησε η ψηφοφορία για την All-Time φανέλα

NBA: Ξεκίνησε η ψηφοφορία για την All-Time φανέλα

bet365

Μετά την κορυφαία Δυναστεία στο ΝΒΑ ήρθε η ώρα για την ανάδειξη της πιο δημοφιλής φανέλας στα 75 χρόνια της ιστορίας της Λίγκας.

Οι επιλογές είναι αρκετές. Κάποιες απ' αυτές έχουν μείνει στην ιστορία του ΝΒΑ. Η ευρωπαϊκή ψηφοφορία για τα 75 χρόνια της Λίγκας, μετά την εκλογή της κορυφαίας Δυναστείας, συνεχίζεται με την ανάδειξη της κορυφαίας φανέλας στο ΝΒΑ, η οποία ξεκίνησε σήμερα (14/12) και θα ολοκληρωθεί στις 20 Δεκεμβρίου.

Οι επιλογές προς ψήφιση είναι 10. Από τη μαύρη (με κόκκινες ρίγες) εκτός έδρας φανέλα των Σικάγο Μπουλς που φόρεσε ο Μάικλ Τζόρνταν και η παρέα του, στη φανέλα των Σίξερς στα χρόνια του Άλεν Άιβερσον.

Και από εκεί στη ριγωτή φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ στην εποχή του Σακίλ Ο' Νιλ, σε εκείνη των Νιου Τζέρσεϊ Νετς του Ντράζεν Πέτροβιτς.

Δεν θα μπορούσε να λείπει η φανέλα των Τορόντο Ράπτορς με το δεινόσαυρο, όπως και οι κλασικές των Λος Άντζελες Λέικερς, των Νιου Γιορκ Νικς και Μπόστον Σέλτικς.

Τη δεκάδα συμπληρώνει και η απίθανη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, που φορέθηκε για πρώτη φορά το 1981, με την κορυφογραμμή της πόλης και τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Εμείς κάναμε την επιλογή μας, εσείς μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ.

 

NBA Τελευταία Νέα