ΜακΚόλουμ για εμβολιασμό: «Νιώθω σαν να είμασταν στο... στόχαστρο»

ΜακΚόλουμ για εμβολιασμό: «Νιώθω σαν να είμασταν στο... στόχαστρο»

Newsroom
ΜακΚόλουμ για εμβολιασμό: «Νιώθω σαν να είμασταν στο... στόχαστρο»

bet365

Ο άσος των Μπλέιζερς μίλησε για το... φλέγον ζήτημα του εμβολιασμού, τονίζοντας πως ένιωσε να βρίσκεται στο στόχαστρο μαζί με όσους δεν ακολούθησαν την διαδικασία αυτή.

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ που βρίσκεται εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον δεξί πνεύμονα, μίλησε στο «New York Times» και στάθηκε στο πολυσυζητημένο θέμα των εμβολιασμών. Δεν δίστασε να εκφράσει την πεποίθησή του πως όντας ανεμβολίαστος ένιωσε να είναι στο... στόχαστρο.

Συγκεκριμένα, είπε: «Νιώθω σαν να γίναμε ο στόχος. Προφανώς, ο κόσμος μας θαυμάζει. Παίζουμε ένα άθλημα για τα προς το ζην. Είναι διασκέδαση. Ο κόσμος μας έβλεπε σαν το... περιθώριο. Στην πραγματικότητα, είμαστε αυτό το περιθώριο: Το 98% του πρωταθλήματός εμβολιάστηκαν εθελοντικά, ενώ η κοινωνία ήταν στο 55% ή 60% σε εκείνο το σημείο».

«Κανείς δεν μιλούσε για την Αμερική και τις επιχειρήσεις που περνούσαν το ίδιο πρόβλημα, κανείς δεν μιλούσε για το πώς υπήρχαν εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που βίωναν τα ίδια ζητήματα. Ήμασταν εμείς στο προσκήνιο και σκέφτηκα ότι ήταν άδικο γιατί κάναμε τόσο καλή δουλειά στην "εκπαίδευση" των παικτών μας».

 

NBA Τελευταία Νέα