Στόκτον: Στηρίζει τον Ίρβινγκ, «ούτε εγώ θα ρίσκαρα το εμβόλιο για να παίξω»

Στόκτον: Στηρίζει τον Ίρβινγκ, «ούτε εγώ θα ρίσκαρα το εμβόλιο για να παίξω»

bet365

Ο Καϊρί Ίρβινγκ αναμένεται να χάσει τη φετινή σεζόν, επειδή αρνείται να εμβολιαστεί. Ο θρύλος των Γιούτα Τζαζ, Τζον Στόκτον στάθηκε στο πλευρό του.

Η κριτική που ασκείται στον Καϊρί Ίρβινγκ είναι σκληρή. Η απόφασή του να μην εμβολιαστεί για τον κορονοϊό και να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στις υποχρεώσεις των Μπρούκλιν Νετς, τον «πληγώνει» οικονομικά και αγωνιστικά. Αλλά ο πρωταθλητής με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς το 2016 δεν αλλάζει γνώμη.

Μετά τα λόγια του θρύλου των Γιούτα Τζαζ, μέλους της Dream Team και του Hall Of Fame, Τζον Στόκτον, ίσως η γνώμη του Ίρβινγκ να γίνει περισσότερο ισχυρή.

«Έχεις αρκετούς υποστηρικτές Καϊρί. Δεν θα καταφέρεις να έρθεις σε επαφή με όλους, ούτε αυτοί με εσένα, αλλά υπάρχει μία πλειοψηφία που σε υποστηρίζει. Δεν είναι τόσο γενναίοι όσο αυτός. Είμαι υπερήφανος γι' αυτόν που έλαβε αυτό το προσωπικό ρίσκο και είναι τολμηρό γιατί αισθάνεσαι ότι πράττεις το σωστό», ήταν τα λόγια του Στόκτον στο DNP-CD Sports podcast.

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να το ρίσκαρα (σ.σ.: το εμβόλιο) για να παίξω. Η ελπίδα μου είναι θα τον στηρίξουν και άλλοι. Και όλοι μαζί θα ενώσουν τα χέρια τους. Και κανείς τους δεν θα παίξει».

 

NBA Τελευταία Νέα