Λίλαρντ: «Μένω, θέλω να γίνω η λύση του προβλήματος»

Λίλαρντ: «Μένω, θέλω να γίνω η λύση του προβλήματος»

Λίλαρντ: «Μένω, θέλω να γίνω η λύση του προβλήματος»

bet365

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ δεν σκοπεύει να αφήσει το Πόρτλαντ. Το δήλωσε ξανά, εξηγώντας πως θέλει να αποτελέσει τη λύση στα προβλήματα των Μπλέιζερς.

Το όνομα του Ντέιμιαν Λίλαρντ μπορεί να μπλέκεται συνεχώς σε πιθανές ανταλλαγές, αλλά ο ίδιος δεν σκοπεύει να το κουνήσει... ρούπι από το Πόρτλαντ.

«Τίποτα δεν άλλαξε σε σχέση με αυτά που είχα πει το καλοκαίρι. Εννοούσα αυτό που είπα, δεν είχαμε την εκκίνηση που θέλαμε, δουλεύουμε για την εξέλιξή μας. Όλοι θέλουν να κερδίσουν, να το γυρίσουν. Θέλω να είμαι η λύση σε αυτό. Χρειάζεται χρόνος για να πάμε στη σωστή κατεύθυνση. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να κάνουμε υπομονή με τον νέο προπονητή, το νέο επιτελείο», ήταν τα λόγια του στο ESPN, μετά την ήττα των Μπλέιζερς από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

O Λίλαρντ, ο οποίος δεν αγωνίζεται λόγω τραυματισμού, φαίνεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του για την απόκτηση του Μπεν Σίμονς των Σίξερς. Κάτι που ταιριάζει με όσα δήλωσε.

Ήδη εκτός για τους Μπλέιζερς είναι ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, ο οποίος υπέστη ρήξη πνεύμονα και αναμένεται να απουσιάσει για μεγάλο διάστημα.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα