Λίλαρντ: Θέλει για συμπαίκτη τον Μπεν Σίμονς

Λίλαρντ: Θέλει για συμπαίκτη τον Μπεν Σίμονς

Newsroom
Λίλαρντ: Θέλει για συμπαίκτη τον Μπεν Σίμονς

bet365

Ο σούπερ σταρ των Μπλέιζερς φαίνεται να θέλει να αγωνιστεί στο πλευρό του Μπεν Σίμονς για να διορθώσεις τις... ανορθογραφίες στην άμυνα της ομάδας του.

Οι Μπλέιζερς δεν μπορούν να καυχιούνται αυτή τη στιγμή για την αμυντική τους λειτουργία που τους έχει φέρει στη 10η θέση της Δυτικής Περιφέρειας με το ρεκόρ τους να βρίσκεται στο 11-13.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ μοιάζει να... αναζητά την ιδανική λύση για να διορθώσει τα κακώς... κείμενα στην ομάδα του, ζητώντας για συμπαίκτη τον Μπεν Σίμονς.

Ο 25χρονος σταρ των Σίξερς εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός ομάδας και να πληρώνει τα πρόστιμα το ένα μετά το άλλο, αφού δεν ακολουθεί την ομάδα της Φιλαντέλφεια στις υποχρεώσεις της.

Μάλιστα, γίνονται όλο και πιο έντονες οι συζητήσεις για το πρόσωπό του και το ότι είναι ένα μόλις βήμα πριν την χρεοκοπία και ακολουθεί προπονήσεις πανεπιστημιακών ομάδων.

Ο Λίλαρντ, λοιπόν, έρχεται να βάλει... φωτιά στις φήμες που θέλουν τον Σίμονς να γίνεται trade, αφήνοντας στο παρελθόν τις μέρες που υπήρξε δίδυμο με τον Εμπίντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα