NBA: Τα Χριστούγεννα ξεκινάει η ψηφοφορία για το All Star Game 2022

NBA: Τα Χριστούγεννα ξεκινάει η ψηφοφορία για το All Star Game 2022

bet365

Η ψηφοφορία για το All Star Game του Κλίβελαντ θα ξεκινήσει τα Χριστούγεννα και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Ιανουαρίου.

Το All Star Game... ξεκινάει τα Χριστούγεννα με την καθιερωμένη ψηφοφορία που θα ορίσει τους δύο αρχηγούς των ομάδων (έναν από κάθε περιφέρεια) και τους παίκτες που θα απαρτίσουν τις αρχικές πεντάδες.

Την περσινή σεζόν το χρίσμα είχαν πάρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (MVP του αγώνα) και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει τα Χριστούγεννα (18:00) και θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιανουαρίου.

Το 71ο All Star Game θα διεξαχθεί στο Κλίβελαντ. Την τελευταία φορά που φιλοξενήθηκε εκεί το παιχνίδι των αστέρων ήταν το 1997, όταν το ΝΒΑ είχε την προηγούμενη επέτειο των 50 ετών.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίζουν κάθε μέρα τους αγαπημένους τους παίκτες μέσω του NBA App και του NBA.com αλλά και στο Twitter, όπου μπορούν να ψηφίζουν έως και 10 διαφορετικούς παίκτες καθημερινά.

Όλοι οι εν ενεργεία παίκτες του ΝΒΑ θα είναι διαθέσιμοι για την ψηφοφορία. Επίσης, στις 25 Δεκεμβρίου και στις 7, 13, 17 και 20 Ιανουαρίου η ψήφος των φιλάθλων θα μετράει ως διπλή, είτε ψηφίζουν μέσω του Twitter, του NBA.com ή του NBA App.

Ενημερώσεις σχετικά με τα ποσοστά από την ψηφοφορία των φιλάθλων θα ανακοινώνονται την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου.

Το TNT θα ανακοινώσει τους starters του φετινού NBA All-Star Game, συμπεριλαμβανομένων των δύο αρχηγών των ομάδων, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια του TNT NBA Tip-Off presented by CarMax. Επίσης οι αναπληρωματικοί που θα επιλεχθούν από τους προπονητές του ΝΒΑ θα ανακοινωθούν από το TNT την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια του TNT NBA Tip-Off.

@Photo credits: Milwaukee Bucks
 

NBA Τελευταία Νέα