Shake n' Bake: Θα εμπιστευόσουν τη ζωή σου σε logo shot του Curry;

Shake n' Bake: Θα εμπιστευόσουν τη ζωή σου σε logo shot του Curry;

Shake n' Bake Shake n' Bake
Shake n' Bake: Θα εμπιστευόσουν τη ζωή σου σε logo shot του Curry;

bet365

Μαζέψαμε περίπου 60 ερωτήσεις για τη φετινή season του NBA - και όχι μόνο - και τις απαντάμε μία προς μία. Σοβαρές κι ασόβαρες. Shake n' Bake QnA!

Για τον Cousins στους Bucks, την καριέρα του LeBron, την άνοδο των Timberwolves, την κίνηση που χρειάζονται οι Jazz, το μέλλον του μπάσκετ, το play-in tournament, το δίδυμο Tatum και Brown, τ' αστέρια κάτω των 23 ετών και το case των Paul George και Devin Booker για MVP. Γι' αυτά και για δεκάδες ακόμα θέματα, μπασκετικά και μη. Π.χ. ξύδι ή λεμόνι στις φακές;

Ακούστε το podcast από όποιο streaming app σας βολεύει. Εδώ για το spotify. Εδώ για το apple podcast. Εδώ για το google podcast. Εδώ για το mixcloud. Ή μέσα από το YouTube:

Shake n' Bake Social Media

facebook | twitter | instagram

Shake n' Bake Podcast

spotify | apple | google | mixcloud | youtube

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Shake n' Bake
Shake n' Bake

Το Shake n' Bake είναι ένα ελληνικό μπασκετικό podcast που βρίσκεται φέτος στην τέταρτη season του. Μία δημιουργία του Δομήνικου και του Μάνου, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2016. Μία εκπομπή από δύο φίλους του αθλήματος, με έμφαση στον μαγικό κόσμο του NBA. Από τη δημιουργία του και έπειτα έχει εξελιχθεί σε μία μπασκετική κοινότητα που μετράει χιλιάδες μέλη στα social media.

Ο Μάνος έχει σπουδάσει Νομική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Παρίσι. Είναι Chicago Bulls και... Ολυμπιακός!

Ο Δομήνικος έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στην Πάντειο και στην Αγγλία ενώ τώρα παράλληλα με την εργασία του σπουδάζει σκηνοθεσία. Είναι Boston Celtics και... Παναθηναϊκός!